Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Dziecko

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Okolice Wrocławia

Domyślnie

Po pierwsze masz fajnego syna. Kadr do albumu w normie. Następnym razem bardziej wykadruj główną postać, bardziej rozmyj tło (jak się da) no i przede wszystkim łap ostrość na oczach i będzie bardzo dobrze. Pozdrawiam
    FX i parę klamotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    a ja podejrzewam że kolega korzystał z 3d matrix ... a on lubi zresztą każdy czytał na ten temat wiele.

Mi się zdjęcie podoba mimo małych niedociągnięć.

A kolegę, który boi się, że go za bachora zjedzą ... jemu życzę własnych BACHORÓW i żeby zawsze słyszał jak nazywają je bachory:P
    Tego zdjęcia poza małym podciągnięciem ostrości nie obrabiałem wcale, 3D matrix jak narazie jest dla mnie tajemnicą

Cytat Zamieszczone przez sylwan Zobacz posta
    Po pierwsze masz fajnego syna. Kadr do albumu w normie. Następnym razem bardziej wykadruj główną postać, bardziej rozmyj tło (jak się da) no i przede wszystkim łap ostrość na oczach i będzie bardzo dobrze. Pozdrawiam
    Dzięki za wskazówki sa bardzo cenne, jest to jedna z fotek nad którą strasznie kombinowałem szukając odpowiedniego miejsca z którego mogę szczelić fajna klatkę a do tego synek nie usiedzi w miejscu dłużej jak 5 sec. co jest wtórnym wyzwaniem

Domyślnie

Oj panowie. Jakie z was są kapcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popbart Zobacz posta
    Oj panowie. Jakie z was są kapcie.
    Strasznie fachowa wręcz mistrzowska wypowiedz bezwzględnie powiązana z tematem aż dech zapiera cóż za wyczucie techniki, tematu, jakie subtelne określenie, a wskazówki no proszę, proszę, od razu można poznać znawcę z wieloletnim doświadczeniem, wręcz MISTRZA. Cóż musiał z kapciem w ręku a może wręcz w kapciu sie urodzić......

Problem w tym że zdjęcia tu omawiamy a nie…..

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów