Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Ślubne momenty

Domyślnie Ślubne momenty

Witam wszystkich

Kilka zdjęć z pewnego czerwcowego ślubu - ze względu na ilość zapraszam pod link KLIK gdzie znajduje się reszta zdjęć. Poniżej kilka wybranych.
    Zapraszam...

1.

2.

3.

4.

5.

Pozdrawiam,
    Radek Radziszewski

Domyślnie

oj bardzo ... słabiutko niestety i nie chciałbym mieć takich zdjęć ze swojego ślubu
    i nie za bardzo mam czas aby rozpisywać się teraz na temat tych zdjęć
    jedynie 3 i 4 w miarę podobają się ale chyba korzystniejszy byłby tu kolor
    ale jak widzę po tym jedynym kolorowym to kolor nie za bardzo Ci wychodzi .....

pozdrawiam
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez golden Zobacz posta
    oj bardzo ... słabiutko niestety i nie chciałbym mieć takich zdjęć ze swojego ślubu
    no cóż, kwestia gustu.
    ja akurat wolalbym miec secik radzika, niz ktorekolwiek fotografie z twojej strony www.
    bardziej mi ten styl odpowiada.

zdjecia sa rewelacyjne !
    JN

Domyślnie

Za kolegą yakoop ... Soryy ale nie wiem kolego golden dlaczego tak oceniłeś te fotki? Twoje są... sztuczny bokech z PS <śmiech> A do autora watku powiem, że wolał bym więcej koloru

Pozdrawiam;MicSzu.
    E-3,ZD14-54,ZD40-150,S30,FL50,FL50R,FL36R + trochę gratów... i oczywiście F65

Domyślnie

To może ja kilka zdań – osobiście uważam że zdjęcia są ok, sam nie wykonałbym ich lepiej (nie wspomnę o obróbce). Jednak przeglądając inne pracę Radzika muszę przyznać że ten secik nie zachwyca – owszem jest wypas ale sam sobie postawił wysoko poprzeczkę
    Podsumowując zdjęcia jak najbardziej ok. ale brakuje mi czegoś w stosunku do poprzednich,
    Gdybym miał powiedzieć co mi w nich nie pasuje byłoby naprawdę ciężko – może dość ciasne kadry, niepotrzebne elementy – sam nie wiem więc uznajmy że MZ są po prostu inne
    P.S
    Plener rządzi

Domyślnie

Pytanie do dwóch kolegów wypowiadających się w TYM WĄTKU powyżej:
    Czy widzicie tutaj jakieś moje fotki ?????? Skąd się bierze ta maniera
    porównywania ? Jest to wątek radzika100 i proponuję raczej odnosić się do jego zdjęć a nie do ... moich.

Napisałem swoje zdanie na temat zdjęć tutaj zamieszczonych linka nie widziałem odnoszę się tylko do tych
    5 zdjęć tutaj zamieszczonych i naprawdę nie widzę tutaj nic rewelacyjnego.

na 1 widać próbę łapania emocji ale nie widać młodych a to oni są głównymi aktorami tego dnia

na 2 poręcze klatki schodowej nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym zdjęciu

na 3 zdjęcie ładne typowo reporterskie uwieczniające moment - nie pasują mi trochę te dłonie księdza może jest w tym jakiś głębszy sens, nie wiem

na 4 pomysł może i dobry ale młody taki jakiś zgarbiony jakby chciał za ... wampira robić no i ostrość gdzieś uciekła może kolor byłby lepszy /jakiś błękit nieba/

na 5 dobry motyw ale te dłonie za czerwone wyszły

Ogólnie to czy winieta na każdym zdjęciu to obowiązujący styl ??? bez której zdjęcie jest już .... be
    Czy na siłę trzeba nieudolnie kopiować styl Adama Trzcionki ? myślę że Adam jest nie do podrobienia
    i zastanawiam się czy za 20 lat również będą Wam się podobały te zdjęcia

może jednak powinienem zajrzeć do linka i może wówczas moja ocena byłaby .... inna
    ale wszystko to co tutaj napisałem opieram się tylko i wyłącznie na zdjęciach zamieszczonych tutaj

pozdrawiam i czytać ze zrozumieniem nawet 3 x

pozdrawiam

Domyślnie

Zbiór na stronie dużo bardziej mi się podoba od wybranych tutaj.
    Zdjęcie dziewczynki z dwoma bukietami kwiatów (to w kolorze) - rewelacja.
    Zdjęcie dłoni - jakoś mnie nie przekonuje...

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

dla mnie dwójeczka rewelacyjna, nic bym w niej nie zmieniał ładnie uchwycony pod względem reporterskim moment, zgadzam się że na swojej stronie Radek ma wiele bardzo udanych fotografiiMicSzu, yakoop, przedmiotem oceny są fotki wystawione przez Radzik100, a nie przez kolegę golden,
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Domyślnie

Pytanie do dwóch kolegów wypowiadających się w TYM WĄTKU powyżej:
    Czy widzicie tutaj jakieś moje fotki ?????? Skąd się bierze ta maniera
    porównywania ? Jest to wątek radzika100 i proponuję raczej odnosić się do jego zdjęć a nie do ... moich.

Napisałem swoje zdanie na temat zdjęć tutaj zamieszczonych linka nie widziałem odnoszę się tylko do tych
    5 zdjęć tutaj zamieszczonych i naprawdę nie widzę tutaj nic rewelacyjnego.
    Ja myślę, że po prostu przesadziłeś z tym tekstem:
    nie chciałbym mieć takich zdjęć ze swojego ślubu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Ja myślę, że po prostu przesadziłeś z tym tekstem: nie chciałbym mieć takich zdjęć ze swojego ślubu

ale taka jest ... prawda nie miałem zamiaru nikogo urazić tym tekstem wyraziłem tylko swoje zdanie
    i jestem trochę zdumiony tymi komentarzami

pozdrawiam

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów