wszystkie mi się podobaja, ale najbardziej 4 i 5 za ciekawy kadr
pozdr
Szukaj
wszystkie mi się podobaja, ale najbardziej 4 i 5 za ciekawy kadr
pozdr
Witam,
Na starcie o fotografiach - Radzik, trzymasz swój styl konsekwentnie - a to dobra cecha i bardzo mi się to podoba. Pokazane fotografie nie należą do mojego top10 wśród twoich prac, jednak byłbym w sprzeczności z samym sobą gdybym napisał, że są to złe zdjęcia. Mogą się podobać - i to czynią.
Do "Nas" wszystkich napisze coś takiego, bo już czasami nie można czytać tego co się dzieje.
Ja absolutnie rozumiem, i doceniam fakt, że Radzik, Adam, Niedźwiedź, Kamash i może ktoś jeszcze są ludźmi pokazującymi prace na wysokim poziomie. Sam lubię styl pokazywany przez wcześniej wymienionych i nigdy sie z tym nie kryłem, tak jak z resztą forumowa większość.
Ale wywlekanie takich haseł gdy ktoś tylko wyrazi swoja opinię jak:
to lekka przesada. C'mon przecież żeby wiedzieć i podzielić się opinia , że nie lubię owoców morza nie muszę sam "umieć ugotować coś lepszego" - bo zaraz popadniemy w jakaś totalna paranoje.a akurat wolalbym miec secik radzika, niz ktorekolwiek fotografie z twojej strony www.
Ja dobrze pamiętam z cytat, że "... polski gangster nie ma luzu..." ale nie wiedziałem, że się to tyczy tez fotografików.
kończę dodając jeszcze... "skumaj(cie) te kocie ruchy"
pozdrawiam,
TymancjO /Tomasz Tomanek/
głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|"...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson
Fakt faktem, że tym tekstem troche przegialem, za co przepraszam goldena. Ale strasznie nie lubie, kiedy ktoś kto nie jest jakimś autorytetem fotografii ślubnej tak bezlitośnie jedzie po świetnym materiale, nie podając przy tym konkretnych argumentów.
JN
Szkoda, że znów tyle B/W i mogłeś wstawić jeszcze kila z sali.
U mnie in PLUS
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Radzik na stronie masz przepiękne ujęcia a pokazałeś nieco słabsze, ale jak to już ktoś napisał każdy ma swoje gusta. Hehe na 3 wygląda jakby ksiądz nie mógł się doczekać na podpis
. Najgorsza 1, bo rzeczywiście mało widać.
Nie przesadzajcie z tą krytyką.
Zdjęcia są bardzo fajne - jedynie co bym wolał to jednak w kolorze![]()
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
Ja się mogę zdecydowanie podpisać pod tymancjo !!!
Ja myślałem, że tutaj mamy sobie pomagać*wzajemnie a nie ze skóry obdzierać. Wyluzujmy troszkę
Radzik przyzwyczaiłeś nas już do wysokiego poziomu. Widać też, że cały czas eksperymentujesz i wyciągasz wnioski. A zdjęcia pokazują coraz więcej emocji. Niemniej jednak żeby się wypowiedzieć to trzeba zobaczyć resztę z Bloga. Umieszczone powyżej nie pokazują*wszystkiego.
Pozdrawiam!
prawdą jest to, ze secik w watku prezentuje poziom znacznie nizszy, niz material z linku, a powinno byc raczej odwrotnie (choc w tym momncie gratulacje dla radka za rowny, wysoki poziom ww. materialu z linku). wydaje mi sierowniez, ze szczegolnie osoby zajmujace sie danym rodzajme fotografii (abstrahujac od poziomu zajmowania sie")powinny wyjatkowo dbac o konstruktwnosc swojej krytki (dla wlasnego dobra - by nie byc posadzonym o nieczyste intencje i nie odbierac sobie do tej krytyki prawa). tak wiec goldenie - nastepnym razem (np. jak ja w koncu cos wrzuce): krytykuj od razu tak jak w drugim poscie
.
radku: dlaczego wybrales wlasnie te zdiecia? pytam, bo ostatnio troche myslalem nad aspektem selekcji zdiec (do portfolio, do albumu dla mlodych, do pokazania na forum itp.). pzyszlo mi do glowy, ze dosc czesto dawalem sie zwiesc, i widzialem w zdieciach cos, czego w gruncie rzeczy tam nie bylo - od tej pory znacznie uwazniej i bardziej na chlodno wybieram foty
![]()
wybrałem te zdjęcia w zasadzie przypadkowo założyłem że każdy obejrzy całość z linku - być może nie słusznie jak widać
Podpisuję się pod opinią przedmówców. Zdjęcia z linku znacznie lepsze, niż te w wątku. Z resztą jak się ogląda całość, a nie powycinane, pojedyńcze sztuki, to też inaczej ja odebrałem te zdjęcia. Na zdjęciach z linku widać, radość i uczucie, mnie się zdjęcia ogólnie podobają. Dla mnie , osobiście za dużo winiety na niektórych zdjęciach, ale co fotogoraf to inna maniera, więc w to akurat nie będę wnikał.
Poza tym podziwiam osoby, które wystawiają swoje prace do publicznej oceny. Jak ostatnio czytam komentarze na forum, to odechciewa mi się publikacji jakichkolwiek zdjęć.
Gratulacje za odwagę.
Skontaktuj się z nami