A ja zadam jeszce pytanko: jakim szkłem były robione? Bo chyba nie 50-tką?![]()
Szukaj
A ja zadam jeszce pytanko: jakim szkłem były robione? Bo chyba nie 50-tką?![]()
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
Zapraszam serdecznie na mój blog
No, fajny debiucik![]()
zdjęcie życia jeszcze przede mną
Na poczatku chcialbym bardzo wszystkim podziekowac za odwiedziny, komentarze i uwagi. Bardzo mi milo, ze sie podobaja.
Z tym spojrzeniem to Stach czasem przesadzal. Zaluje troche, ze zaczelo padac i pleneru bylo bardzo niewiele. Sam pomysl z wyjsciem na lake byl bardzo spontaniczny i w chwili jak sie rozkrecalismy deszcz nas zaskoczyl.
Jezeli chodzi o wersje BW to niestety nie panuje jeszcze dobrze nad obrobka i wolalem zostawic kolor. Co do skrzywien, szczerze to w ogole nie zwrocilem na nie uwagi. Dopiero po Twoim poscie to zauwazylem. Mysle jednak ze jak wyprostuje tlo to glowne motywy beda krzywe wiec zostawie tak jak jest. Do 10 jak tylko opracuje caly material dorzuce PM.
Nie zauktualizowalem jeszcze stopki. W piatek dzien przed slubem odebralem od Nowarta Canona 5D + 24-70/2.8 + 580EX II. Caly slub pstrykalem tym wlasnie zestawem. Niestety pare fajnych ujec ucieklo z powodu slabej znajomosci sprzetu. Po spotkaniu z Arturem do domu wrocilem po 22. Mialem kilka godzin na nauke aparatu. D50 ciagle jest w moim posiadaniu i nigdy sie z nia nie rozstane, sentyment. Z forum zaczalem swoja przygode z foto i nie zamierzam sie stad nigdzie indziej ruszac.
Bardzo mi milo Adas po przeczytaniu Twojego wpisu. Nie ukrywam, ze chcialbym kiedys, chociaz w niewielkim stopniu, osiagnac poziom jaki reprezentujesz Ty i Kalina. Wasze prace trafiaja idealnie w moja estetyke. Wiem, ze dluga droga przede mna, najwazniejsze ze nie bez celu.
Jestem pod wielkim wrazeniem prac m. in. Adama. Przegladalem je setki razy moze dlatego widzisz w nich jakies wzornictwo.
Chyba za bardzo sie rozpisalem. Przepraszam wszystkich, do ktorych wypowiedzi sie nie odnioslem. Bardzo Wam dziekuje za mile slowa.
Pozdrawiam
Adam
Bardzo ładne zdjęcia !
Ale mam pytanko.. w podpisie masz tylko Nikkora 50mm. Czy cały reportaż robiłeś tylko tym jednym szkłem?
No wypasiarskie, szczególnie z tym telewizorem... ma jakiś wymiar reportazowy... Super... 8 tez jest dobra, zdjecie z lewej...
Skontaktuj się z nami