Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Slubny debiut

Domyślnie

A ja zadam jeszce pytanko: jakim szkłem były robione? Bo chyba nie 50-tką?
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mihow Zobacz posta
    miałam zadać to samo pytanie
    Zapraszam serdecznie na mój blog

Domyślnie

Adaś - super, a jak na debiut to szczególnie.

Domyślnie

No, fajny debiucik
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    Powiedziałbym nawet, że autor tych zdjęć wzorował się na Twoich zdjęciach ślubnych..
    Pozdrawiam..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arczibald Zobacz posta
    Bardzo dobrze panujesz nad światłem, naprawdę dobre foty, gratuluję
    Nic dodać, nic ująć pozostaje tylko pogratulować. Bardzo solidny reportaż.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Na poczatku chcialbym bardzo wszystkim podziekowac za odwiedziny, komentarze i uwagi. Bardzo mi milo, ze sie podobaja.

Cytat Zamieszczone przez margarita Zobacz posta
    Podobaja mi sie te zdjecia, sa jasne i radosne. Widac, ze to byl szczesliwy dzien Kuzyn Stachu ma fajne zawadackie spojrzenie Pani mloda bardzo ladnie sie prezentuj na stokrotkowym polu. Calos ogladnelam z przyjemnoscia
    Z tym spojrzeniem to Stach czasem przesadzal. Zaluje troche, ze zaczelo padac i pleneru bylo bardzo niewiele. Sam pomysl z wyjsciem na lake byl bardzo spontaniczny i w chwili jak sie rozkrecalismy deszcz nas zaskoczyl.

Cytat Zamieszczone przez stasio Zobacz posta
    Jak dla mnie - ładny, przyzwoity reportaż ślubny.

Drobiazgi:
    1 środek: jak już jest stylizowane na "sztywną parę młodą z telewizorem", to zastanowiłbym się nad kownwersją do BW.
    2 lewe: mocno leci na lewo, dobrze byłoby wyprostować
    3 prawe: bardzo ładne ujęcie
    5 lewe: przeszkadza kawałek nosa młodej. Albo więcej młodej, albo wcale
    6 całość: bardzo zgrabny set. Środek znowu skrzywiony w prawo
    8 całość: łąka i radość młodych są super, nie pasuje mi tylko winieta
    9 całość: oba bardzo sympatyczne. Lewe tradycyjnie skrzywione
    10 lewo: bez krawata kadr jest za wysoko. Zamiast tego dałbym analogiczne zdjęcie młodej

Ale generalnie ogląda się to dobrze. Ilość i rozmiar: nie ma problemu
    Jezeli chodzi o wersje BW to niestety nie panuje jeszcze dobrze nad obrobka i wolalem zostawic kolor. Co do skrzywien, szczerze to w ogole nie zwrocilem na nie uwagi. Dopiero po Twoim poscie to zauwazylem. Mysle jednak ze jak wyprostuje tlo to glowne motywy beda krzywe wiec zostawie tak jak jest. Do 10 jak tylko opracuje caly material dorzuce PM.

Cytat Zamieszczone przez mihow Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez margaretka Zobacz posta
    miałam zadać to samo pytanie
    Nie zauktualizowalem jeszcze stopki. W piatek dzien przed slubem odebralem od Nowarta Canona 5D + 24-70/2.8 + 580EX II. Caly slub pstrykalem tym wlasnie zestawem. Niestety pare fajnych ujec ucieklo z powodu slabej znajomosci sprzetu. Po spotkaniu z Arturem do domu wrocilem po 22. Mialem kilka godzin na nauke aparatu. D50 ciagle jest w moim posiadaniu i nigdy sie z nia nie rozstane, sentyment. Z forum zaczalem swoja przygode z foto i nie zamierzam sie stad nigdzie indziej ruszac .

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    Bardzo mi milo Adas po przeczytaniu Twojego wpisu. Nie ukrywam, ze chcialbym kiedys, chociaz w niewielkim stopniu, osiagnac poziom jaki reprezentujesz Ty i Kalina. Wasze prace trafiaja idealnie w moja estetyke. Wiem, ze dluga droga przede mna, najwazniejsze ze nie bez celu.

Cytat Zamieszczone przez kedazi Zobacz posta
    Powiedziałbym nawet, że autor tych zdjęć wzorował się na Twoich zdjęciach ślubnych..
    Pozdrawiam..
    Jestem pod wielkim wrazeniem prac m. in. Adama. Przegladalem je setki razy moze dlatego widzisz w nich jakies wzornictwo.

Chyba za bardzo sie rozpisalem. Przepraszam wszystkich, do ktorych wypowiedzi sie nie odnioslem. Bardzo Wam dziekuje za mile slowa.

Pozdrawiam
    Adam

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcia !
    Ale mam pytanko.. w podpisie masz tylko Nikkora 50mm. Czy cały reportaż robiłeś tylko tym jednym szkłem?

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie ok

No wypasiarskie, szczególnie z tym telewizorem... ma jakiś wymiar reportazowy... Super... 8 tez jest dobra, zdjecie z lewej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Bardzo ładne zdjęcia !
    Ale mam pytanko.. w podpisie masz tylko Nikkora 50mm. Czy cały reportaż robiłeś tylko tym jednym szkłem?
    Caly reportaz pstrykalem Canonem 5D + 24-70/2.8.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów