Szukaj
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Mnie się bardzo podoba
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Resztki, ochłapki - wielka skromność przez kolegę przemawia. Wszystkie fajne, a ostanie to nawet z cyklu gastronomiczno-konsumpcyjnych ...![]()
Bardzo ladne,
W kolejnosci 1,2,3 - ale 2jka ma najlepsze oczy
Tez musze pierscionki zaczac nosic ze soba bo w torbie leza ale przede wszystkim musze posluchac rad kolegow i zerwac sie kiedys rano... jak poszedlem kiedys o 14 na lake to tylko slychac jeden wielki bzyk a do wazki na 1,5 m nie da sie podejsc... do czegokolwiek co zywe...
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
Mimo, że warto pójść na łąke, a bardziej nad jakiś akwenik, wcześnie rano, to mozna ustrzelić takie Ważki nawet w południe. Trzeba się przypatrzeć z odleglości gdzie modelki lubią przysiadać i po tym jak odlecą zająć miejsce bardzo blisko(optymalnie). Dobrze przygotować sprzęt, dobrać pierścienie do wielkości okazu, sprawdzić "na oko" odleglość GO i mieć to w pamięci. Czekać, czekać...Nie wykonywać gwałtownych ruchów.
Inna sprawą jest rozproszenie światła o tej porze... to niestety cięzka sprawa. Efekty widać-Ważkę widaćDopalałem lampą, a raczej samym soba zasłoniłem palące słońce i doświetałem poprzez dyfuzor. Walka ze sprawą dyfuzora trwa...
pozdrawam
pozdrawiam
Przestań Ludzi stresować ...chodząca skromność....
Pzdr
Andrzej
..extra..
..ja jak zasłonię ciałem ,to mi ISO nie starcza,nawet z lampą....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
gratuluję, podoba mi się bardzo. A tak swoją drogą, to czy te oczy mogą kłamać?
Pozdrawiam
Nikon i reszta
b.dobre zdjęcie![]()
Skontaktuj się z nami