Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: TW Ważka

Domyślnie Odp: TW Ważka

Dzięki

No TW, bo reszta Ważek na spacerku o w godzinach popołudniowych nie chciała współpracować, a ta zatrzymała się na 12sek. Jednak mają racje Ci , co piszą, że takie stwory to rano focić trzeba.

pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    No TW, bo reszta Ważek na spacerku o w godzinach popołudniowych nie chciała współpracować, a ta zatrzymała się na 12sek. Jednak mają racje Ci , co piszą, że takie stwory to rano focić trzeba.
    Wiesz to z doświadczenia, czy tylko z opowiadań

Wracając do zdjęcia, to widzę, że dorwałeś ważkę i to w dodatku nie byle jaką, bo TW . Bardzo dobre ujęcie.

W kwestii technicznej: Miałeś podpięte pierścienie i ile? Jaki to wycinek kadru z całości?
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

pinio miałem tylko duży pierscień, bo dwa pozostałe skleroza zostawiła w domu Wg mojego szacunku zdjęcia jest 60-70% z pełnego kadru. Chyba sie nie pomyliłem.. czyli uciachałem jakieś 30-40% kadru

Gdybym miał np D200 abo lepiej D300 mniej by się tracilo na jakości, także na Twoim sprzęcie mozna uzyskać jeszcze lepsze rezultaty rżnąc jeszcze więcej

pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Gdybym miał np D200 abo lepiej D300 mniej by się tracilo na jakości, także na Twoim sprzęcie mozna uzyskać jeszcze lepsze rezultaty rżnąc jeszcze więcej
    Weź mnie nie dobijaj, bo ja swoje kiepścizny właśnie na kark niedoskonałości swojego sprzętu zrzucam To na pewno zasługa Twoich magicznych pierścieni
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Ładny kadr .Technicznie super . Ciemne tło uroku dodaje .Trosze mi światło nie leży , ciut za mało rozłozone (rozproszone).
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez leier Zobacz posta
    Ładny kadr .Technicznie super . Ciemne tło uroku dodaje .Trosze mi światło nie leży , ciut za mało rozłozone (rozproszone).
    W sprawie rozproszenia światła nastawiam uszy i słucham w skupieniu

pozdrawiam

Oszczędny w słowach Awatar monster666
    Miasto
    Łowicz/Łódź

Świetne zdjęcie, super jakość.
    Światełko jak najbardziej miękkie, nie przesadzajmy.

pracuje cały czas nad lepszym rozproszeniem światła, a rozłożenie to już wyższa szkoła ale i to staram się mieć na uwadze.

także naprawde, bez sarkazmu, chętnie posłucham uwag dotyczących światła, jego modelowania.

pozdrawiam

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów