Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 77

Domyślnie Odp: Program do nagrywania płyt DVD i CD

Mam problem. Nie wiem czemu ale... kiedy korzystałem z nero płyty nagrywały sie szybko i bez problemu. Teraz gdy chcę skorzystać z wymienionego tu InfraRecordera - program ten nie obsługuje/ nie widzi mojej nagrywarki w laptopie. Tzn. na początku jej nie widział. Po 3 uruchomieniu już widzi ale nadal nie mam możliwości nagrywania płyt. Zwyczajnie program nie podświetla mi ikony -ok -wypal płytę. Cały program działa dobrze - tyle, że płyt nie wypala Miałem podobną sytuację z programem Alcohol120% m.in. stąd ten wątek. Czy z moim systemem jest coś nie tak? Podkreślam, że wbudowany menadżer w win też nie pozwala mi wypalać płyt.

z czymś dostałem parę płytek nero 7 essentials
    o ile mogę je podarować komuś to za cenę koperty bombelkowej i znaczka moge odstąpić

Cytat Zamieszczone przez ZimnyMaciek Zobacz posta
    Mam problem. Nie wiem czemu ale... kiedy korzystałem z nero płyty nagrywały sie szybko i bez problemu. Teraz gdy chcę skorzystać z wymienionego tu InfraRecordera - program ten nie obsługuje/ nie widzi mojej nagrywarki w laptopie. Tzn. na początku jej nie widział. Po 3 uruchomieniu już widzi ale nadal nie mam możliwości nagrywania płyt. Zwyczajnie program nie podświetla mi ikony -ok -wypal płytę. Cały program działa dobrze - tyle, że płyt nie wypala Miałem podobną sytuację z programem Alcohol120% m.in. stąd ten wątek. Czy z moim systemem jest coś nie tak? Podkreślam, że wbudowany menadżer w win też nie pozwala mi wypalać płyt.
    Bo programy się kłócą, windowsowy nie pozwala na działanie tego dodatkowego, a sam zgłupiał. Musisz wyłączyć automatyczne nagrywanie przez windows.
    Ostatnio edytowane przez markB ; 25-06-2008 o 21:46

Jak korzystasz z Total Commandera, to jest do niego wtyczka TCBurner. I nic więcej nie potrzeba.
    pozdrawiam Krzysiaczek

bombel
    Gość

Cytat Zamieszczone przez pawelp Zobacz posta
    Przesadą jest Twoja wypowiedź. Gość podał rozwiązanie problemu, a ty na niego się wydzierasz.
    Nie wiem, po czym tak wnosisz, nie użyłem ani jednego (!) wykrzyknika w poprzedniej, według Ciebie wydzieralskiej wypowiedzi. Jeśli już, powiedziałbym, że raczej przemawiała przez mnie gorycz niż wrzask. Wyjaśniam - na nikogo nie wrzeszczałem.

Cytat Zamieszczone przez jurekb Zobacz posta
    Sorry, że chciałem pomóc. Jednak z tego co wiem to Total Commander nie jest darmowy a wtyczka do niego nie jest rozwijana od 2006r. Tak szczerze to za 200 zł opłaca się posiedzieć aby poznać Linuksa. Znajomość dodatkowego systemu, nawet w niewielkim stopniu, wg mnie jest bezcenna.
    Nie przepraszaj teraz tylko... To bardzo chwalebne, że uważasz znajomość innych systemów za cenną. Znajomość językow obcych jest nie mniej cenna, wierz mi - ale kompletnie nie o tym była mowa. Mowa była o czymś prostym, małym, działającym i niekłopotliwym. Też nie lubię Visty, ale nie wciskam nikomu swoich preferencji, jak mnie nie pytają.

Nie ma co przepraszać za chęć pomocy. Ale wypada się zastanowić, czy trzeba rekomendować zamówienie silnika odrzutowego, żeby zdmuchnąć pyłek z biurka. Można, ale po co?

Nie chciałem Cię urazić (wybacz, jeśli mi się mimo to udało), ale rzeczywiście jak widzę jakieś takie wybujałe odpowiedzi - na wszystkie problemy komuterowe, nawet te najprostsze i najgłupsze - tylko Linux, to mnie to zaczyna nudzić i irytować.

I nic nie znaczy to, że TCBurner nie jest rozwijany. U mnie działa wyśmienicie bez rozwijania.

Motorniczy
    Gość

Za free : ImgBurn .

http://www.imgburn.com/

Rozmowny Awatar dzejms
    Miasto
    Nie ma takiego miasta Londyn...jest Lądek...Lądek Zdrój

tez za free: burn4free
    Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.

looknij na to co oferuje darmowa wersja DeepBurner'a

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Nie wiem, po czym tak wnosisz, nie użyłem ani jednego (!) wykrzyknika w poprzedniej, według Ciebie wydzieralskiej wypowiedzi. Jeśli już, powiedziałbym, że raczej przemawiała przez mnie gorycz niż wrzask. Wyjaśniam - na nikogo nie wrzeszczałem.
    Z tonu twojej wypowiedzi. Co do goryczy. Przecież on nikogo nie zmuszał do zmiany zainstalowania Linuksa. Dał tylko radę. Zaproponował rozwiązanie. A wracając jeszcze do tego ciągłego nawoływania(według Ciebie) do zainstalowania Linuksa przy każdym pytaniu o jakiś program. Gdzieś Ty coś takiego widział na tym forum?

Co do ani jednego wykrzyknika to przyjrzyj się jeszcze raz temu co tam napisałeś. :P

PS. Z mojej strony EOT

Cytat Zamieszczone przez pawelp Zobacz posta
    Przecież on nikogo nie zmuszał do zmiany zainstalowania Linuksa. Dał tylko radę.
    Tu nie chodzi o to, czy kogos zmusza, czy daje porade. Chodzi o sens tej rady. Analogia Bombla jest idealnie trafiona. Pytajacy chce sie pozbyc kurzu z biurka. Nie ma ochoty placic niebotycznych kwot za uslugi profesjonalnej firmy sprzatajacej, ale co najwyzej kupic sobie maly, uzywany odkurzacz samochodowy. I nagle wpada do niego geniusz, proponujac mu przytachanie z pobliskiego zlomu silnika odrzutowego. "Troche przy nim pogrzebierz i zadziala... Niewazne, ze kazde sprzatanie tego biurka zajmie 10x tyle czasu, co wlaczenie malego odkurzacza -- poznasz przy okazji nowa technologie, nauczysz sie uruchamiac silnik odrzutowy. To nieistotne, ze ta wiedza przyda sie tylko do sprzatania biurka, ktore to mozesz z powodzeniem wykonac w sposob, w jaki juz dawno potrafisz, wlaczajac po prostu przycisk na odkurzaczu...
    Czy teraz widzisz irracjonalnosc porady dotyczacej instalacji drugiego, nieuzywanego wczesniej systemu operacyjnego, do tak banalnej czynnosci jak wypalenie plyty?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów