nie jest klejone daje sobie rękę odciąć.
Ale co wygram?
)
Szukaj
nie jest klejone daje sobie rękę odciąć.
Ale co wygram?
)
Az mi sie wierzyc nie chce, ze ktos moze sadzic iz to reczna sklejanka. Przeciez po pierwszym rzucie okiem widac, ze jest to sciana lustrzanych szyb lub po prostu luster.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
moja kapela
d50 f60 28-80(ciemny) / 50-150 2.8 / 50 1.8 / sb800
no to więc ja kładę na szalę swoją łapkę, że to poprostu tam tak było.
Aczkolwiek ja obstawiam na fasadę budynku-że to szyby takie, ale za to sobie ręki już uciąć nie dam.
Cokolwiek to jest to było niezmieniane-może podciągane jakieś kolory,kontrasty itd, ale nic więcej
No właśnie... Troszkę lipa. A już myślałem, że zakłady się rozkręcą (jak w Chciago za lat 30-tych) i wreszcie będę bogaty. Mógłbym z czystym sumieniem powiedzieć, że dorobiłem się na fotografii (jednej).
Nic. Możesz jak każdy inny coś postawić wyłącznie na zdanie przeciwne.
nic?
ehhh, ja to zawsze mam pecha!
Ale tam tak byłojeszcze raz gratuluję fotki!Świetna!
moja kapela
d50 f60 28-80(ciemny) / 50-150 2.8 / 50 1.8 / sb800
bombel, gratulacje zdjęcie jest świetne.
Uważam, że jest autentyczne, nie klejone.
Zwróćcie uwagę na linie łączenia szyb (luster). To jest budynek w rodzaju Warszawskiej rotundy. W oknach odbija się kilka okalających budynków, ale każdy fragment jest widziany pod innym kątem.
Ta pomarańczowa kamienica powtarza się ale na przemian z innym odbiciem.
Piękne miejsce, zwłaszcza że widać tam jakieś palmy.
Nie ma tam nic z Gaudiego, to tylko krzywe lustra
Pozdrawiam
Marek (fotomagik) Kloska
Tam tak nie było.
Nie wiem tylko czy ingerencja polega na:
- sklejeniu pogiętych w PS zdjęć tej samej fasady zrobionych z różnych miejsc / pod różnym kątem,
- pogięciu w PS jednego zdjęcia.
Niemniej obrazem rzeczywistości to nie jest.
EDIT: by nie było "niezakładowo" to czekam na propozycje bombla co do przedmiotu zakładu (zakładając, że przegrał już 18-200VR, który i tak średnio mnie interesował). Ja ze swojej strony na przykład 500 gram czegoś dobrego postawić mogę.
And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.
Skontaktuj się z nami