no to nie wiem czy wytrzymamy do jutra rana)
Szukaj
no to nie wiem czy wytrzymamy do jutra rana)
moja kapela
d50 f60 28-80(ciemny) / 50-150 2.8 / 50 1.8 / sb800
eeee chyba nie
jeśliby było w jakimkolwiek programie robione to bąbel tego PSa uzna myślę
Zdjecie szklanej elewacji w ktorej odbijaja sie budynki...przynajmniej tak mi sie to kojarzy..
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
DEAL! To ja też pińcet!
Czegoś dobrego, ma się rozumieć.Oczywiście uznajemy, że lekki kontrast, troszkę krzywe to nie jest to o czym mowa. Zakładamy się o sklejanie, wykrzywianie, dokładanie poszczególnych paneli, i takie właśnie 'geometryczne' zabawy skrzywiające rzeczywistość.
Ależ się cieszę.![]()
Elewacja z tzw. "szklem strukturalnym" najwyrażniej po łuku o różnych promieniach. Soczewkowanie tafli szkła wynika z kiepskiego szkla i roznicy cisnien miedzy wnętrzem a zewnętrzem budynku, widac ze w środku klima działa bo szkła zasysa do środka.zagięcie wynika z wycelowania obiektywu do góry i uniekniecie samego siebie plus ruchu ulicznego i samochodów (ale rusztowań juz nie). w sumie te rusztowania to jedyna wada zdjęcia. Zastanawia mnie jedynie to ze budynków odbitych jest z 9 i kazdy "nie rudera" wiec chyba jeszcze nie w Polsce. Żaluzje drewniane na tym budynasie chyba z końca 19 wieku (strasznie pomiędolone różne sposoby zdobień a wtedy jakoś eklektyzm rządził + kute balustrady)
Wygląda to mi na klimat śródziemnomorski bardziej ale mogę się mylić. jedynie mi się wydaje że beczka była wieksza i tylko ciut prostowane jest jakby łuczek mniejszy niż jest.
D80 a na obiektywy poluję
obly, chyba doszliśmy do podobnych wniosków, ale zobaczmy jakie jest obiecane rozwiązanie![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
czekamy na wyniki...z niecierpliwością
moja kapela
d50 f60 28-80(ciemny) / 50-150 2.8 / 50 1.8 / sb800
a no racja
jest "jutro rano"
wygrałam i tak![]()
Skontaktuj się z nami