Close

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 92

Domyślnie Odp: Dyfuzor LIGHTSPHERE

drogo w dolarach- przejrzyjcie sobie Hong Kong to bedzie taniej- za przesylke z towarem 25dolarow.....
    Jak macie ochote postaram sie znalezc linki albo wyslac to z Hong Kongu tak jak robiłem to znajomym. Kolesie z allegro strasznie zdzieraja...140zl....albo 120zl... ja miałem szczescie i kupiłem za 50zł z przesyłka
    D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm

Cytat Zamieszczone przez christipoher Zobacz posta
    drogo w dolarach- przejrzyjcie sobie Hong Kong to bedzie taniej- za przesylke z towarem 25dolarow.....
    Ale to pewnie te śmierdzące trampkami podróbki.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Jeśli powstanie lista na zakup Lightsphere to też poprosze!
    Jestem młody z doświadczeniem. Czy jestem dobry? Nie wiem. Ja tylko wykonuje fotografie.

dziś odbieram taką http://www.accord-foto.pl/Dome-Flash...kow_p1620.html

mam możliwość osobiście. Jak zrobię jakieś zdjęcia dam znać co to jest warte.

Cytat Zamieszczone przez christipoher Zobacz posta
    Jak macie ochote postaram sie znalezc linki albo wyslac to z Hong Kongu tak jak robiłem to znajomym. Kolesie z allegro strasznie zdzieraja...140zl....albo 120zl... ja miałem szczescie i kupiłem za 50zł z przesyłka
    Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Ale to pewnie te śmierdzące trampkami podróbki.
    My caly czas mowimy o tej oryginalnej, Garego Fonga. christipoher, dal bys rade zakupic oryginal i wyslac? Moze byloby taniej, choc sam nie wiem, ja sie na tym nie znam
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Gdyby to były oryginały, to bardzo chętnie byśmy pisali się na przesyłkę
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrów Maz.

ja też, ja też

chetnych coraz wiecej, a nikt sie za sprawe nie bierze Ja jak wyzej napisalem, niestety nie znam sie na tych ebajach i innych dziadostwach wiec nie pomoge. Moze znajdzie sie jakis zyczliwy, znajacy sie na sprawie forumowicz i zalatwi 'doniczki'
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

czolem zamowilem 3x lightsphere z hong kongu i niestety facet policzyl 3x za przesylke, nie wiem dlaczego ale powiedzial ze tylko tak, dostalem znizke 3 funciaki za zakup trzech sztuk, wiec sprawdzcie dobrze zeby sie nie wkopac

Domyślnie

Żeby było raźniej - też się dopisuję do grupy chętnych na oryginał.
    MarcinWilk

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów