Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Nikon l18

Domyślnie Odp: Nikon l18

Cytat Zamieszczone przez Fr@ntz Zobacz posta
    w fotojokerze L16 jest za 332zł a L18 za 395zł i sam nie wiem który wybrać (prezent dla Szwagierki), ale chyba zdecyduję się na 18-kę.
    Niestety cena tylko przez NET.
    To już chyba lepiej w sklepiefotograficznym jak przez NET
    a tak to w MM
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Czy może sie ktoś wypowiedzieć na temat pracy af ?? (mam tu na myśli trudne warunki oświetleniowe)

taaaaak
    ale jaki AF?
    żartowałem
    ustawianie ostrości działa albo nie działa, generalnie dobrze tylko w normalnych warunkach.
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Cytat Zamieszczone przez eldritch Zobacz posta
    Niestety cena tylko przez NET.
    To już chyba lepiej w sklepiefotograficznym jak przez NET
    a tak to w MM
    Możesz rozwinąć tą myśl? Byłem swięcie przekonany, że ceny na stronie fotojokera są równoznaczne z półkowymi

w Media Markt nie warto !!
    ostatnio byłem to widziałem że ceny wyyyysokie...
    w Saturnie w Arkadii jest L18 za 469zł, a L16 za 366zł
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Cytat Zamieszczone przez Fr@ntz Zobacz posta
    Możesz rozwinąć tą myśl? Byłem swięcie przekonany, że ceny na stronie fotojokera są równoznaczne z półkowymi
    też tak myślałem - dlatego jak mi facet na stoisku powiedział, że nie tyle ile na stronie tylko coś 380 zł to powiedziałem mu wała idę do przedstawiciela Nikona (w Rzeszowie Fotohurt) - tam był po 440 - ale gość powiedział, że jak w FJ mają po 380 to On też może zjechać do 385 zł - i tam wziąłem z satysfakcją, że nie u FJ.

Nie chcę tu robić reklamy ale brałbym w sklepiefotograficznym - www sobie sam dodaj
    bardzo dobry sklep regularnie tam coś kupuję i zawsze jest ok, nie ma problemu z reklamacjami
    uczciwi ludzie i da się zawsze dogadać - a są przecież z Krakowa
    16 - 336
    18 - 399 zł
    Ostatnio edytowane przez eldritch ; 15-06-2008 o 23:37

mam prośbe czy mógłby ktoś wrzucić zdjęcia z tego aparatu w pełnej rozdzielczości i podanie linku lub prosze o przesłanie ich na e-mail [email protected] bede bardzo wdzięczny za pomoc mogą być z l16 lub l18

@up

to już nie aktualne

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów