Szukaj
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Czy może sie ktoś wypowiedzieć na temat pracy af ?? (mam tu na myśli trudne warunki oświetleniowe)
taaaaak
ale jaki AF?
żartowałem
ustawianie ostrości działa albo nie działa, generalnie dobrze tylko w normalnych warunkach.
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
w Media Markt nie warto !!
ostatnio byłem to widziałem że ceny wyyyysokie...
w Saturnie w Arkadii jest L18 za 469zł, a L16 za 366zł![]()
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
też tak myślałem - dlatego jak mi facet na stoisku powiedział, że nie tyle ile na stronie tylko coś 380 zł to powiedziałem mu wała idę do przedstawiciela Nikona (w Rzeszowie Fotohurt) - tam był po 440 - ale gość powiedział, że jak w FJ mają po 380 to On też może zjechać do 385 zł - i tam wziąłem z satysfakcją, że nie u FJ.
Nie chcę tu robić reklamy ale brałbym w sklepiefotograficznym - www sobie sam dodaj
bardzo dobry sklep regularnie tam coś kupuję i zawsze jest ok, nie ma problemu z reklamacjami
uczciwi ludzie i da się zawsze dogadać - a są przecież z Krakowa
16 - 336
18 - 399 zł
Ostatnio edytowane przez eldritch ; 15-06-2008 o 23:37
mam prośbe czy mógłby ktoś wrzucić zdjęcia z tego aparatu w pełnej rozdzielczości i podanie linku lub prosze o przesłanie ich na e-mail [email protected] bede bardzo wdzięczny za pomocmogą być z l16 lub l18
![]()
@up
to już nie aktualne![]()
Skontaktuj się z nami