Close

Strona 10 z 22 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 217

Domyślnie Odp: Capture NX 2 trial

zassałem; uruchomiłem i dupa blada - wyskakuje komunikat że muszę mieć dostęp do internetu aby uruchomić tę wersję programu - a internet śmiga aż miło. oj zaczynam być lekko zdenerwowany
    D80 | Nikkor 18-70 | Nikkor 70-300 VR | 1GB SanDisk Extreme III | 2GB SanDisk Ultra II | CHĘCI DO NAUKI

Cytat Zamieszczone przez martur Zobacz posta
    zassałem; uruchomiłem i dupa blada - wyskakuje komunikat że muszę mieć dostęp do internetu aby uruchomić tę wersję programu - a internet śmiga aż miło. oj zaczynam być lekko zdenerwowany
    firewall?
    podpis nieczytelny

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    kupisz sobie przez siec mam cichy plan kupienia klucza w usa przez siec. niecale 72 eur zamiast 99
    i FV do rozliczenia niet
    szkoda, że to już nie to samo forum...

firewall?
    to rozwiązanie raczej odpada - próbowałem już przy całkowicie wyłączonej ochronie komputera
    D80 | Nikkor 18-70 | Nikkor 70-300 VR | 1GB SanDisk Extreme III | 2GB SanDisk Ultra II | CHĘCI DO NAUKI

kupisz sobie przez siec mam cichy plan kupienia klucza w usa przez siec. niecale 72 eur zamiast 99
    Ale chyba przez znajomego, bo z tego co zauważyłem, to trzeba mieć amarykański meldunek? A jak znasz sposób ominięcia tej niedogodności, to napisz .

no nie, a dopiero co przesiadlem sie na 1.3
    ten cnx to takie 5d w swiecie softu, gowniane opakowanie ale obrazek daje ladny..
    d300 mb-d10 n16-85 n50/1.4ais n55/2.8 n70-200 mf055xprob+488, sb-900
    wlasne gniotowanko

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    Ale chyba przez znajomego, bo z tego co zauważyłem, to trzeba mieć amarykański meldunek? A jak znasz sposób ominięcia tej niedogodności, to napisz .
    a od kiedy w usa sa meldunki? skoro kod idzie mailem to co za roznica jaki adres podasz? co najwyzej moga sie ograniczyc do IP z usa, ale tu proxy zalatwi sprawe.
    podpis nieczytelny

Niektóre sklepy odmawiają współpracy, jeśli billing address na karcie kredytowej, jaką płacisz jest spoza USA/Kanady.
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Cytat Zamieszczone przez odie Zobacz posta
    Niektóre sklepy odmawiają współpracy, jeśli billing address na karcie kredytowej, jaką płacisz jest spoza USA/Kanady.
    zawsze jest paypal pozyjemy, zobaczymy.
    podpis nieczytelny

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    Ledwo trial się pokazał, a Odell już nasmarował podręcznik: http://www.luminescentphoto.com/nx2guide.html

Są juz i inni http://acmeeducational.com/versace/

Pozdrawiam
    Remek

Strona 10 z 22 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów