gdyby nie 4 i 5 (ktore jak najszybciej trzeba usunac) bylby secik do zaakceptownia...
w 4 - o co chodzi tej Pani? Panu rowniez...
w 5 - przeciez Oni maja juz serdecznie dosyc...;(
Szukaj
gdyby nie 4 i 5 (ktore jak najszybciej trzeba usunac) bylby secik do zaakceptownia...
w 4 - o co chodzi tej Pani? Panu rowniez...
w 5 - przeciez Oni maja juz serdecznie dosyc...;(
D3s, D3, N 14-24 f2.8, N 16-35 f4.0, N 24-70 f2.8, N 24-120 f4.0, N 70-200 f2.8 vr, N 85 f1.4, N 50 f1.4 Af-s, N 35 f1.4, N 24 f1.4, N 16 f2.8, SB-900/800 + CLS SU-800, iMac 27" i7
Ja też troszeczkę na nie. Szczególnie nie podoba mi się (nie podobny do Ciebie) bałagan 2 planu, rozkrak Pani. Najładniejsze trzymające wysoki poziom to schody i ławeczka.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
W zasadzie schody się bronią, chociaż brakuje mi przestrzeni po prawej na 3.
Na 1 razi ucięty ojciec (domniemam), bo jest ważnym elementem zdjęcia.
Reszta, jakaś taka słabsza, niż inne Twoje zdjęcia.
D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw
Andrzej, jestem wielkim fanem zdjęć Twoich pociech. Chyba najlepsze jakie widziałem. Ale ta sesja to niewypał. Jakby to robił ktoś zupełnie inny. Jakieś takie nie w Twoim stylu. Nie podobają mi się, bo przyzwyczaiłeś mnie do czegoś zupełnie innego, gdzie widać emocje, zaangażowanie i pomysł. Tutaj tego nie ma.
Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
No bo widzisz ja robię fotki dla przyjemności. Nigdy nie planuję że jadąc na weekend będę fotografował cokolwiek.
Jak potem jest nastruj, czas, pomysł i chęci to idziemy z rodzinką, lub przyjaciólmi w plener i pstrykam kilka klatek, które potem da sie oglądać. Lub nie.
A tu było inaczej. Szybka sesja z zaskoczenia w godzinkę z hakiem razem z dojazdem.
W dodatku modele sami się wystylizowali i wybierali (poza schodami) miejsca na zdjęcia.
Sczerze powiem że i tak wyszło jako-tako moim zdaniem. Biorąc pod uwagę nakład środków i zaangażowania.
Jak pisałem, to nowe dla mnie doświadczenie i nie mam zamiaru tego nigdy powtarzać.
Tylko jak się wywinąć od próźb reszty znajomych, rodziny i sąsiadów o "jakieś ładne do ramki"?
Szary, cichy człowiek.
Najlepsze na schodach i na kamieniu. Nie podoba mi sie to doświetlone lampą - doświetlenie bardzo widoczne (czego nie lubię), nienaturalna, wymuszona poza, nieladne, przypadkowe, zabałaganione tło.
D700, MB-D10, D80, MB-D80, N16-35/4G VR, N 24-70/2.8G, N18-200VR, N 70-200 2.8VR, N AF85 1.4D, T90 2.8, N50 1.8D, N24-85ED, SB-800, SB-600, SB-28DX, ringflash Delta, MF 055 XPROB
Generalnie podoba mi się może poza nr.6 gdzie ucięta głowa przeszkadza mi w odbiorze tego zdjęcia (wiem że nie było łatwo, uciekający chłopak dał popalić ).
Zgadzam się z Koziakiem - znając Twoje wcześniejsze, przemyślane, dopracowane i obrobione zdjęcia, oraz oglądając te, mam wrażenie, że robiłą je zupełnie inna osoba. Takie pstryki mogłby zrobić każdy, nawet ja. Może komuś innemu napisałbym, że zdjęcia są w porządku i dobre technicznie, ale znając Twój poziom, to są one fatalne. Moim zdaniem nie powinieneś zgadzać się na robienie i publikować takich zdjęć - bo psujesz sobie renomę. A skoro fotografia jest Twoim hobby, to po co?
Pozdrawiam serdecznie,
Hael
D70s | S 10-20 | N 35 2.0D | N 50 1.8D | N 85 1.8D |
Pl-Cir MARUMI DHG 77 mm - slim | Grad ND 0.9 soft |
SB-800 | Quantuum |
Uuuu.... nie wyszło aż nie mogę uwierzyć ze to Twoje prace![]()
Skontaktuj się z nami