Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Sesja rodzinna

Domyślnie Odp: Sesja rodzinna

gdyby nie 4 i 5 (ktore jak najszybciej trzeba usunac) bylby secik do zaakceptownia...
    w 4 - o co chodzi tej Pani? Panu rowniez...
    w 5 - przeciez Oni maja juz serdecznie dosyc...;(
    D3s, D3, N 14-24 f2.8, N 16-35 f4.0, N 24-70 f2.8, N 24-120 f4.0, N 70-200 f2.8 vr, N 85 f1.4, N 50 f1.4 Af-s, N 35 f1.4, N 24 f1.4, N 16 f2.8, SB-900/800 + CLS SU-800, iMac 27" i7

Ja też troszeczkę na nie. Szczególnie nie podoba mi się (nie podobny do Ciebie) bałagan 2 planu, rozkrak Pani. Najładniejsze trzymające wysoki poziom to schody i ławeczka.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

W zasadzie schody się bronią, chociaż brakuje mi przestrzeni po prawej na 3.
    Na 1 razi ucięty ojciec (domniemam), bo jest ważnym elementem zdjęcia.
    Reszta, jakaś taka słabsza, niż inne Twoje zdjęcia.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Andrzej, jestem wielkim fanem zdjęć Twoich pociech. Chyba najlepsze jakie widziałem. Ale ta sesja to niewypał. Jakby to robił ktoś zupełnie inny. Jakieś takie nie w Twoim stylu. Nie podobają mi się, bo przyzwyczaiłeś mnie do czegoś zupełnie innego, gdzie widać emocje, zaangażowanie i pomysł. Tutaj tego nie ma.
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Cytat Zamieszczone przez koziak Zobacz posta
    Andrzej, jestem wielkim fanem zdjęć Twoich pociech. Chyba najlepsze jakie widziałem. Ale ta sesja to niewypał. Jakby to robił ktoś zupełnie inny. Jakieś takie nie w Twoim stylu. Nie podobają mi się, bo przyzwyczaiłeś mnie do czegoś zupełnie innego, gdzie widać emocje, zaangażowanie i pomysł. Tutaj tego nie ma.
    No bo widzisz ja robię fotki dla przyjemności. Nigdy nie planuję że jadąc na weekend będę fotografował cokolwiek.
    Jak potem jest nastruj, czas, pomysł i chęci to idziemy z rodzinką, lub przyjaciólmi w plener i pstrykam kilka klatek, które potem da sie oglądać. Lub nie.

A tu było inaczej. Szybka sesja z zaskoczenia w godzinkę z hakiem razem z dojazdem.
    W dodatku modele sami się wystylizowali i wybierali (poza schodami) miejsca na zdjęcia.
    Sczerze powiem że i tak wyszło jako-tako moim zdaniem. Biorąc pod uwagę nakład środków i zaangażowania.
    Jak pisałem, to nowe dla mnie doświadczenie i nie mam zamiaru tego nigdy powtarzać.
    Tylko jak się wywinąć od próźb reszty znajomych, rodziny i sąsiadów o "jakieś ładne do ramki"?
    Szary, cichy człowiek.

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    Tylko jak się wywinąć od próźb reszty znajomych, rodziny i sąsiadów o "jakieś ładne do ramki"?
    Wybierz najgorsze do pokazania.
    4. i 5. na przykład.

Najlepsze na schodach i na kamieniu. Nie podoba mi sie to doświetlone lampą - doświetlenie bardzo widoczne (czego nie lubię), nienaturalna, wymuszona poza, nieladne, przypadkowe, zabałaganione tło.
    D700, MB-D10, D80, MB-D80, N16-35/4G VR, N 24-70/2.8G, N18-200VR, N 70-200 2.8VR, N AF85 1.4D, T90 2.8, N50 1.8D, N24-85ED, SB-800, SB-600, SB-28DX, ringflash Delta, MF 055 XPROB

Generalnie podoba mi się może poza nr.6 gdzie ucięta głowa przeszkadza mi w odbiorze tego zdjęcia (wiem że nie było łatwo, uciekający chłopak dał popalić ).

Zgadzam się z Koziakiem - znając Twoje wcześniejsze, przemyślane, dopracowane i obrobione zdjęcia, oraz oglądając te, mam wrażenie, że robiłą je zupełnie inna osoba. Takie pstryki mogłby zrobić każdy, nawet ja. Może komuś innemu napisałbym, że zdjęcia są w porządku i dobre technicznie, ale znając Twój poziom, to są one fatalne. Moim zdaniem nie powinieneś zgadzać się na robienie i publikować takich zdjęć - bo psujesz sobie renomę. A skoro fotografia jest Twoim hobby, to po co?

Pozdrawiam serdecznie,
    Hael
    D70s | S 10-20 | N 35 2.0D | N 50 1.8D | N 85 1.8D |
    Pl-Cir MARUMI DHG 77 mm - slim | Grad ND 0.9 soft |
    SB-800 | Quantuum |

Vodafone
    Gość

Uuuu.... nie wyszło aż nie mogę uwierzyć ze to Twoje prace

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów