Poprzednia wersja kolorowa którą właśnie co wyrzuciłem:
http://www.cezarmart.com/gallery/Danuta_Wladek4_720.jpg
Szukaj
Poprzednia wersja kolorowa którą właśnie co wyrzuciłem:
http://www.cezarmart.com/gallery/Danuta_Wladek4_720.jpg
Przyjemna scenka rodzajowa.
Tylko o ile to możliwe - nie tnijmy ludziom kończyn w stawach...
Dzięki Maciek. Poza tym coraz bardziej dochodzę do wniosku że wszystkie zasady służą tylko temu aby je łamać z najwyższą rozkoszą. Nauczyłem się tego od mojego starego nauczyciela hippisa, który po 50 latach zawodowego fotografowania teraz już nic nie robi tylko łamie zasady tak, że żadne jego zdjęcie by na tym forum nie przeżyło jednej sekundy. Ja z dumą należę do jego szkoły...
Mi to podejście jest bardzo na rękę bo wiele zdjęć które by ze względów technicznych poszło do kosza, emocjonalnie oferują mi na tyle wystarczająco dużo, że je z tego kosza wyciągam i z radością pokazuję.
A co do ręki to się spodziewam negatywnej krytyki, nie martwię się..![]()
Owszem, cieszy mnie że idziesz pod prąd bo jak wiadomo tylko gó*** płynie z prądem.
Sam jestem daleki od stawiania na piedestale świętości "reguł i zasad" i łamię owe zasady dość często (vide: ostatni wątek mój w architekturze) ale w tym wypadku to cięcie szkodzi ... widać, że kobieta trzyma dłoń obok dłoni mężczyzny... nie wiem czy obejmuje ją czy odpycha... ręki sobie nie dam uciąćale być może więcej emocji byłoby widocznych na zdjęciu bez tego cięcia.
a mi się nie podoba- ot taki pstryk jak z pleneru "u cioci na imieninach" , nie widzę tu kunsztu fotografa przemyslanego kadru itp i jak dla mnie zdecydowanie do fotografii okolicznosciowej i albumowej
PS zanim mnie zlinczujecie napisze że to moje subiektywne zdanie
nie wiem jaki zamiar kierował toba przy umieszczaniu tej sympatycznej wprawdzie, ale bardzo przecietnej fotografii.
Nie jest to w zadnym razie portret, ani nic o wyższych aspiracjach artystycznych.
Kadr z uwagi na bardzo niefortunne ciecie traci połowę walorów, przy czym uwaga o łamaniu zasad nie ma tu zastosowania.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Skontaktuj się z nami