No ja za wersja B&W mam slabosc do dramatycznego niebosklonu ... i tu ta "autostrada do nieba" dopelnia temat na +
Szukaj
No ja za wersja B&W mam slabosc do dramatycznego niebosklonu ... i tu ta "autostrada do nieba" dopelnia temat na +
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Mnie odpowiada bardziej kolor,b.dobry zresztą...
Samego nieba już bym nie ruszał.Dałbym mniej światła na całości,ale tylko deko.
Podoba się...
Pzdr
Andrzej
4 *
Pozdrawiam
Andrzej.
ponieważ odzywają się głosy o przyciemnieniu górnej warstwy niebka zrobiłem to w bardzo delikatnej opcji i podmieniłem fotki - ażeby nie obciążać watku niepotrzebnie dużą iloscią praktycznie takich samych fotek - zostawiam te nowe wersje (mam nadzieję że nie będziecie mieli mi za złe )
pozdro![]()
Jedynka lepsza, lepiej podkreśla dramatyzm nadchodzącej chwili. Na dwójce zieleń za bardzo uspokajai trochę wygląda dziwnie w połączeniu z czarno-białymi chmurami. Ale jedynka bardzo ładna.
Pozdrawiam
Hael
D70s | S 10-20 | N 35 2.0D | N 50 1.8D | N 85 1.8D |
Pl-Cir MARUMI DHG 77 mm - slim | Grad ND 0.9 soft |
SB-800 | Quantuum |
BW dobre. Takie mocne, dramatycznie. I chociaż do tego typu kadrów wolę kolor, tutaj jakoś ten kolor mi nie leży. Niebo jest za bardzo wyprane z koloru w stosunku do gleby. Właściwie to wygląda prawie jak pół na pół BW/kolor.
Mnie się obie wersje podobają
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Trudno się zdecydować. I jedynka i dwójka bardzo dobra.
Wybieram jednak kolor - dramatyczne niebo fajnie równoważy spokój łąki.
Poprawiłbym może kolorek dziury w niebie na niebieski , bo faktycznie sprawia to wrażenie jakby niebo było czano-białe. ( to tylko moja sugestia ) Pewnie robiłeś zdjęcie z szarą połówką ?
Pozdrawiam
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Jeno carno białe, się mnie widzi.
Wybieram kolor.
Reszta została już napisana więc pozostaje mi tylko korzystając z okazji pozdrowić autora i życzyć mu dalszej cierpliwości w szukaniu fajnych motywów fotograficznych![]()
słuszna sugestia odnośnie dziury (poprawione)-natomiast w 14-24mm nie ma niestety możliwosci zakładania normalnych filtrów , choć obiektyw już wielokrotnie udowodnił ze sobie radzi , i szczerze mówiąc na razie nie odczuwam potrzeby zakupu filtrów
dzięki za odwiedziny i pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami