Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: D300 - menu

Domyślnie D300 - menu

Nie spodziewalem się, że będę marudził. Ale nie rozumiem dlaczego do MOJEGO MENU nie mogę dodać formatowania karty. Da się to obejść?
    Edit - znaczy spodziewam się, że się nie da - body i instrukcja jasno wskazują. Ale mi się to nie podoba.
    Ostatnio edytowane przez samek ; 11-05-2008 o 20:48

Domyślnie Odp: D300 - menu

Tylko po co wchodzić do menu jeśli wystarczy przytrzymać dwa przyciski ?

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ Zobacz posta
    Tylko po co wchodzić do menu jeśli wystarczy przytrzymać dwa przyciski ?
    Masz oczywiście rację. Ale ja prosty człowiek jestem - nawykły do tego co se ustawiłem w drugiej puszce. I skoro tam mogłem, to tak sobie chciałem ustawić i w tej. A skoro obydwie mają na sobie napis NIKON, to w swej naiwności myślałem, że się da. Ot tylko tyle.

jasiek, wiesz ze sie znamy kope lat i ze bardzo cie lubie ale chyba se jaja robisz bo inaczej tego nie moge wyjasnic.
    chyba ze masz pierwszy w tym roku wolny lykend i nie mozesz se miejsca znalezc wiec sie doszukales ciekawostki

btw: skoro masz dwa korpusy nikona (wiemy jakie) to zauwaz ze zoomowanie podgladu rozni sie w nich obu dosc drastycznie. jest tez pare innych roznic ale co z tego.

pozdro
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

nie marudź Olo
    Piotr_ ma rację - to się załatwia dwoma przyciskami - ale troszkę się zdziwiłem gdy dostrzeglem tę różnicę - bo skoro mam te dwie puszki - to chciałbym je obsługiwać w zbliżony, instynktowny sposób. Olał to menu. Mały kanał jest z spustem - pracują inaczej. Mnie to raczej nie ruszy. Ale jeśli trafi na kogoś przerzucającego się często z puchy w puchę to można się pośliznąć.

Ps. BTW - jak kurde wytłumaczyć, że w D3 można do swojego menu włożyć format, a w D300 nie? Bo że guzikologia się różni to wiadomo nie od dziś. Ale soft?
    Ostatnio edytowane przez samek ; 11-05-2008 o 23:01

no dyc ci napisalem
    jak wytlumaczyc ze w d 300 zomma robisz klikajac knefel a w d3 krecac korba???
    tak samo jak zawsze.
    dwa zespoly inz. pracowaly rownoczesnie i sie nie spotkali na wodce zeby przegadac efekty pracy.

moglbys ( gdybys byl upierdliwy) zapytac dlaczego sie nie spotkali na tej wodce?

odpowiedzialbym ze dlatego ze to nie polacy

z drugiej strony to chyba dobrze bo mamy dwa swietne korpusy troche inne w obsludze, a tak mielibysmy wielkie gowno

olo

No dobra - już będę grzeczny.

znaczy ze jak
    wsiadasz w auto i jedziesz na piwo?

zdefiniuj slowo grzeczny!!!
    olo

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    ...zdefiniuj slowo grzeczny!!!...
    Ide kurde spać. Nie mam za sobą wolnego lykendu tylko cholernie roboczy. Upierdliwości wyłonione w wyniku oglądania nowej zabawki są przypadkiem. Nie miałem czasu - to skoro go nie było to skróciłem go jeszcze bardziej. Da się zrozumieć? Nie sądzę. Ale co tam - idę spać.

Ps. koniec tego OT bo nas o... krzyczą...

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    znaczy ze jak
    wsiadasz w auto i jedziesz na piwo?
    ...ale Wy tam macie dobrze...
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów