Nie spodziewalem się, że będę marudził. Ale nie rozumiem dlaczego do MOJEGO MENU nie mogę dodać formatowania karty. Da się to obejść?
Edit - znaczy spodziewam się, że się nie da - body i instrukcja jasno wskazują. Ale mi się to nie podoba.
Szukaj
Nie spodziewalem się, że będę marudził. Ale nie rozumiem dlaczego do MOJEGO MENU nie mogę dodać formatowania karty. Da się to obejść?
Edit - znaczy spodziewam się, że się nie da - body i instrukcja jasno wskazują. Ale mi się to nie podoba.
Ostatnio edytowane przez samek ; 11-05-2008 o 20:48
Tylko po co wchodzić do menu jeśli wystarczy przytrzymać dwa przyciski ?
jasiek, wiesz ze sie znamy kope lat i ze bardzo cie lubie ale chyba se jaja robisz bo inaczej tego nie moge wyjasnic.
chyba ze masz pierwszy w tym roku wolny lykend i nie mozesz se miejsca znalezc wiec sie doszukales ciekawostki
btw: skoro masz dwa korpusy nikona (wiemy jakie) to zauwaz ze zoomowanie podgladu rozni sie w nich obu dosc drastycznie. jest tez pare innych roznic ale co z tego.
pozdro
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
nie marudź Olo
Piotr_ ma rację - to się załatwia dwoma przyciskami - ale troszkę się zdziwiłem gdy dostrzeglem tę różnicę - bo skoro mam te dwie puszki - to chciałbym je obsługiwać w zbliżony, instynktowny sposób. Olał to menu. Mały kanał jest z spustem - pracują inaczej. Mnie to raczej nie ruszy. Ale jeśli trafi na kogoś przerzucającego się często z puchy w puchę to można się pośliznąć.
Ps. BTW - jak kurde wytłumaczyć, że w D3 można do swojego menu włożyć format, a w D300 nie? Bo że guzikologia się różni to wiadomo nie od dziś. Ale soft?
Ostatnio edytowane przez samek ; 11-05-2008 o 23:01
no dyc ci napisalem
jak wytlumaczyc ze w d 300 zomma robisz klikajac knefel a w d3 krecac korba???
tak samo jak zawsze.
dwa zespoly inz. pracowaly rownoczesnie i sie nie spotkali na wodce zeby przegadac efekty pracy.
moglbys ( gdybys byl upierdliwy) zapytac dlaczego sie nie spotkali na tej wodce?
odpowiedzialbym ze dlatego ze to nie polacy
z drugiej strony to chyba dobrze bo mamy dwa swietne korpusy troche inne w obsludze, a tak mielibysmy wielkie gowno
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami