Przedstawiam póki co jedno zdjęcie.Wszelkie komentarze mile widziane:
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Przedstawiam póki co jedno zdjęcie.Wszelkie komentarze mile widziane:
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Podoba mi sie to zdjecie pomimo, ze nie preferuje centralnych kadrow. Ponadto troche raza mnie wlosy na czole modelki. Tyle narzekania. Tak czy owak dla mnie to zdjecie ma cos w sobie.
Pozdrawiam
D300, D40 + cztery szkla
W końcu ktoś skomentował.Dziękuję bardzo.Dodam jeszcze dwa zdjęcia
2.
3.
//EDIT
Z góry dzięki za jakiekolwiek posty![]()
świetne, bardzo mi się podobają, chyba dziś wyciągnę żonę na łąki![]()
nr 2 bardzo fajne , ale niezadbałeś o czystość kadru leży jakiś plecak czy coś takiego , można byłoby spróbować jeszcze trochę z niższej perspektywy - ogólnie na plus
nr 3 wszystko fajne oprócz kurtki
ogólnie fotki przyjemne ale mogły być lepsze
Wiem,że mogłyby być lepsze.Zapomniałem dodać,że to były spontaniczne zdjęcia,nie żadna sesja zdjęciowa z blendami i pomocnikamiDo tego koleżanka wybitnie nie lubi jak się jej robi zdjęcia,więc warunki do zdjęć miałem nienajlepsze
Ogólnie jak na pierwsze zdjęcia ,,plenerowe" w tym roku jestem zadowolony
Pozdrawiam.
no nie wygląda na zawstydzonąjak w maju ubrała się tak ciepło tylko pod kolor majówek znaczy się czuje klimat
a z drugiej strony, jak nie lubi bliskości fotografa to może dokup jakis konkretny tele
PS. zdjonak całkiem całkiem...i pokaż ten wątek dziewczynie, może przestanie się wstydzić![]()
d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka
Zdjęcia bardzo mi się podobają ze wskazaniem na 2. Powinieneś oswajać koleżankę z aparatemczyli częściej zabierać ją na majówkę i robić zdjęcia. A jak zdjęcia się jej spodobają to sama będzie chciała abyś ją fotografował. Życzę dużo cierpliwości i wytrwałości.
2 i 3 o klasę lepsze niż jedynka. Bardzo fajne.
Naprawdę zawsze jak celuję w nią obiektywem to się chowa i zasłania. Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę,ale robiłem te portrety teleobiektywem.Dopiero przy 200mm byłem na tyle daleko,że mnie nie zauważała
Zamieściłem te zdjęcia również na CB(tyle,że wcześniej).Opinie były podobne i pokazałem jej co o niej piszą
Chyba trochę się przekonała:P
Problem w tym,że jej się średnio te zdjęcia podobająJednak mam nadzieję,że następnym razem będzie lepiej.
Dziękuję![]()
Skontaktuj się z nami