Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Madzia

Domyślnie Madzia

Przedstawiam póki co jedno zdjęcie.Wszelkie komentarze mile widziane:
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 21-03-2025 o 21:28 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    D300s||Nikkor 18-70mm f:3,5-4,5||Tamron 55-200mm f:4,0-5,6||SB-800||Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Oszczędny w słowach Awatar Josef K.
    Miasto
    daleko od Polski

Domyślnie Odp: Madzia

Podoba mi sie to zdjecie pomimo, ze nie preferuje centralnych kadrow. Ponadto troche raza mnie wlosy na czole modelki. Tyle narzekania . Tak czy owak dla mnie to zdjecie ma cos w sobie.
    Pozdrawiam
    D300, D40 + cztery szkla

W końcu ktoś skomentował.Dziękuję bardzo.Dodam jeszcze dwa zdjęcia

2.

3.
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Z góry dzięki za jakiekolwiek posty
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 21-03-2025 o 21:28 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    D300s||Nikkor 18-70mm f:3,5-4,5||Tamron 55-200mm f:4,0-5,6||SB-800||Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

świetne, bardzo mi się podobają, chyba dziś wyciągnę żonę na łąki

kilka uwag odemnie
    nr 1 fajne ale chyba bym je przekadrował , żeby zniwelować "ciężkość" ubioru - trochę ciasniej i było by lepiej na plus konwersja do bw
    nr 2 bardzo fajne , ale niezadbałeś o czystość kadru leży jakiś plecak czy coś takiego , można byłoby spróbować jeszcze trochę z niższej perspektywy - ogólnie na plus
    nr 3 wszystko fajne oprócz kurtki

ogólnie fotki przyjemne ale mogły być lepsze

Wiem,że mogłyby być lepsze.Zapomniałem dodać,że to były spontaniczne zdjęcia,nie żadna sesja zdjęciowa z blendami i pomocnikami Do tego koleżanka wybitnie nie lubi jak się jej robi zdjęcia,więc warunki do zdjęć miałem nienajlepsze Ogólnie jak na pierwsze zdjęcia ,,plenerowe" w tym roku jestem zadowolony

Pozdrawiam.
    plfoto||Galeria

Cytat Zamieszczone przez Festyk Zobacz posta
    .......Do tego koleżanka wybitnie nie lubi jak się jej robi zdjęcia,więc warunki do zdjęć miałem nienajlepsze ...
    no nie wygląda na zawstydzoną jak w maju ubrała się tak ciepło tylko pod kolor majówek znaczy się czuje klimat
    a z drugiej strony, jak nie lubi bliskości fotografa to może dokup jakis konkretny tele

PS. zdjonak całkiem całkiem...i pokaż ten wątek dziewczynie, może przestanie się wstydzić
    d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz/Limerick

Zdjęcia bardzo mi się podobają ze wskazaniem na 2. Powinieneś oswajać koleżankę z aparatem czyli częściej zabierać ją na majówkę i robić zdjęcia. A jak zdjęcia się jej spodobają to sama będzie chciała abyś ją fotografował. Życzę dużo cierpliwości i wytrwałości.

2 i 3 o klasę lepsze niż jedynka. Bardzo fajne.

Cytat Zamieszczone przez Anion Zobacz posta
    no nie wygląda na zawstydzoną jak w maju ubrała się tak ciepło tylko pod kolor majówek znaczy się czuje klimat
    a z drugiej strony, jak nie lubi bliskości fotografa to może dokup jakis konkretny tele

PS. zdjonak całkiem całkiem...i pokaż ten wątek dziewczynie, może przestanie się wstydzić
    Naprawdę zawsze jak celuję w nią obiektywem to się chowa i zasłania. Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę,ale robiłem te portrety teleobiektywem.Dopiero przy 200mm byłem na tyle daleko,że mnie nie zauważała Zamieściłem te zdjęcia również na CB(tyle,że wcześniej).Opinie były podobne i pokazałem jej co o niej piszą Chyba trochę się przekonała:P
    Cytat Zamieszczone przez DADI Zobacz posta
    Zdjęcia bardzo mi się podobają ze wskazaniem na 2. Powinieneś oswajać koleżankę z aparatem czyli częściej zabierać ją na majówkę i robić zdjęcia. A jak zdjęcia się jej spodobają to sama będzie chciała abyś ją fotografował. Życzę dużo cierpliwości i wytrwałości.
    Problem w tym,że jej się średnio te zdjęcia podobają Jednak mam nadzieję,że następnym razem będzie lepiej.
    Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    2 i 3 o klasę lepsze niż jedynka. Bardzo fajne.
    Dziękuję
    plfoto||Galeria

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów