Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: "Martwa natura"

Domyślnie "Martwa natura"

Bonus z wiosennych porządków . Znaleziona pod plafonem.
    Nie mogłem przegapić takiej okazji. Co Wy na to?
    1. Profil
    2. Portret
    Nikon D40x, N AF-S 18-55, N AF-S VR 55-200

Domyślnie Odp: "Martwa natura"

Śmierć....

Jeżeli się nie ruszała można było lepi oświetlić i usunąć włos z 2ki

pozdrawiam

Można było jeszcze wiele zrobić to prawda. Ale na "cukierkowe" zdjęcia to, zdaje się, są inne działy. Wrzuciłem pełne klatki, zero obróbki poza wywołaniem z NEF-a, zmniejszeniem i wyostrzeniem. Tak poza tym to dla mnie pierwsza walka z makro i wkładaniem zdjęć na forum. Od czegoś trzeba zacząć.

Pozdrawiam.

Cytat Zamieszczone przez pi_wi Zobacz posta
    Można było jeszcze wiele zrobić to prawda. Ale na "cukierkowe" zdjęcia to, zdaje się, są inne działy. Wrzuciłem pełne klatki, zero obróbki poza wywołaniem z NEF-a, zmniejszeniem i wyostrzeniem. Tak poza tym to dla mnie pierwsza walka z makro i wkładaniem zdjęć na forum. Od czegoś trzeba zacząć.

Pozdrawiam.
    Ale żeby tak na początku.."po trupach"....

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ale żeby tak na początku.."po trupach"....
    Andrzeju, eee... nie wierzę, że poza tym nie ma się do czego przyczepić . No chyba, że jest aż tyle, że lepiej nie mówić

Pozdrawiam
    Piotr

Jakie "cukierkowate".... glamour??

Jezeli juz martwa oska, to może ją wyczyścić w domu jak wiemy jest zazwyczaj więcej kurzu unoszącego się w powietrzu niż na poza nim i przez to modelka brudna.

Trafić GO już , jak widzę umiesz, to może czas wyjść poza cztery ściany i tak coś "ustrzelić" a np żywe mrówki to się szybko ruszają albo właśnie oskę.

Polecam.

pozdrawiam

Nikuś, święte słowa. Polowanie poza czterema ścianami to jest to, choć to duże wyzwanie. Po ostatnich próbach w plenerze i weryfikacji wyniku, poczyniłem stosowne zakupy, które miałem sposobność wypróbować, uwieczniając pośmiertny portret wdzięcznej modelki.
    Reasumując. Mam sprzęt, mam nadzieję, że wiem jak go wykorzystać, idę na polowanie .

Pozdrawiam
    Piotr.

No wlasnie to ze mrowki szybko biegaja to malo powiedziane - staralem sie focic dzis ok 14 - te mrowki to jak rajdowki... trafic z GO ciezko straszliwie, zaraz wrzuce jedna upolowana, ale jedno jest pewne - rabaczek zywy jest ladniejszy (i czysty) i frajda duuuuuuuuuuuuuuuuzo wieksza

Proponuje przyjac dzentelnmenski uklad, ze martwych robaczkow ilosc ograniczamy do minimum....

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

hmm ja na nie.

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    hmm ja na nie.

Szanuję Twoje zdanie bo masz, niewątpliwie, ogromne doświadczenie, ale takiego skrótu myślowego nie potrafię rozszyfrować. Nic takim komentarzem nie wniosłeś.
    Foty robisz ekstra, komentujesz - hmm ja na nie.
    Mimo wszystko dzięki.

Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów