niestety te linki niechca dzialac u mnie - wypisuja ze bezposrednie liniki z innych zrodel niz ich wlasna strona dzialac nie beda. Sciagam 8.4 - zbaczymy co to da. Zainstaluje je zgodnie z w/w instrukcja.
Szukaj
niestety te linki niechca dzialac u mnie - wypisuja ze bezposrednie liniki z innych zrodel niz ich wlasna strona dzialac nie beda. Sciagam 8.4 - zbaczymy co to da. Zainstaluje je zgodnie z w/w instrukcja.
D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D
Tak, zapomniałem że stosują zabezpieczenia przed linkowymi robotami![]()
Tutaj możesz pobrać 8.3:
http://ati.amd.com/support/drivers/x...-cat83-xp.html
W CCC przestaw na Polski przed pobraniem.
CCC nie instaluje![]()
okropnie to dziwne jest - azureus dziala ze 2h i pojawiaja sie objawy. wylaczam azureusa i jak reka odjal wszystko wraca do normy... Przypominam sobie teraz, ze jakies 2 dni temu zainstalowalem najnowsza poprawke do azureusa...
taa.. nigdy nie mialem zaufania do palita. jak z tym modelem takie jaja to moze faktycznie skolowac jakas karte na podmianke i zobaczyc jak stery nie pomoga.
z prockiem chodzilo mi raczej o to ze niektorzy przeginaja z napieciami podkrecajac, a pozniej sie dziwia ze 'komputer nie bangla'.
ed: ja tam tego programu zbytnio nie uzywalem, ale skoro moj kolega, fan jego wielki sie przerzucil ostatnio na inny soft, to chyba cos z nim nie bardzo. sprobuj z innym klientem
Ostatnio edytowane przez maly5 ; 20-04-2008 o 11:56
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
ja procka mialem na 1.325V, to zdaje sie byc nominalna wartością.
Coraz bardziej zaczynam utwierdzac się w przekonaniu ze to albo karta graf albo system - przypomnialo mi sie, ze ostatnio kaspersky zasygnalizowal ze zmienil sie plik explorer.exe (nie wiem dlaczego mialby sie zmienic, bo akurat nic przy nim nie kombinowalem). Zablokowalem mu dostep do internetu zapobiegawczo.. niestety wirusa kaspersky uparcie nie wykrywa. Jeszcze sprawdze online'owym mks'em i adaware'm
tylko jedno pytanie - co to jest drivecleaner
literkę zjadłem...
DriverCleaner: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745
nie no 1.325 to soft
a co explorera jesli nie aktualizowales systemu (tudziez sam tego nie zrobil) a pewnie nie, to raczej nie jest dobry objaw. co do kacperskiego - to nie jest specjalnie zaskakujace ze on czegos nie wykryl![]()
zobacz mksem i np nodem (nod32.pl), spybotem tez mozna. na przyszlosc z programow niezle sie sprawdzajacych jest tez Spyware Terminator - blokuje zmiany plikow jesli nie wyrazimy zgody. jest to odrobine upierdliwe jesli ciagle cos instalujemy (ale zawsze mozna mu wylaczyc ochrone na chwile), ale calkiem skuteczne i nie obciazajace.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
Skontaktuj się z nami