Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

pebees
    Gość

Domyślnie Odp: D3 - przegląd na DPR

ech ubiegli mnie :P, a mogłem nie iść do kina
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    ech ubiegli mnie :P, a mogłem nie iść do kina
    Chciałeś taki mały przeglądzik D3 zrobić samodzielnie , czy tylko zalinkować cudzą robotę.
    Jacek

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Chciałeś taki mały przeglądzik D3 zrobić samodzielnie , czy tylko zalinkować cudzą robotę.
    ech napisać na forum o tym teście chciałem :P, a Marcin mnie ubiegł

troche bledow w tej recenzji, nawet nie czytalem a przegladalem pobieznie i zdolalem pare literowek i wiekszych bledow znalezc.

ble
    5 more minutes Turkish!

Cytat Zamieszczone przez turkish Zobacz posta
    troche bledow w tej recenzji, nawet nie czytalem a przegladalem pobieznie i zdolalem pare literowek i wiekszych bledow znalezc.

ble
    Nie mogę się powstrzymać od komentarza. Takich jak Ty to bardzo lubię - nawet nie przeczytałem ale jest ble. Napisałeś coś w życiu swojego? Jakiś poważniejszy tekst który ktoś chciałby gdzieś opublikować?

Cytat Zamieszczone przez remek Zobacz posta
    Nie mogę się powstrzymać od komentarza. Takich jak Ty to bardzo lubię - nawet nie przeczytałem ale jest ble. Napisałeś coś w życiu swojego? Jakiś poważniejszy tekst który ktoś chciałby gdzieś opublikować?
    Masz rację, że nie należy komentować jak się nie czytało, ale

... ze swojej strony chcę dodać, że niektóre sekcje przeczytałem dokładnie i też znalazłem trochę błędów. Jakiś takie nie dopracowany ten test.

np to:
    File formats
    NEF (12-bit or 14-bit, compressed or lossless compressed RAW)
    • NEF + JPEG
    • TIFF
    • JPEG (EXIF 2.21)

a przecież NEF może być też niekompresowany - co jest napisane później w tekscie - pojawia się słowo uncompressed - czego tu nie zaznaczyli.

Grzegorz
    Ostatnio edytowane przez gmoszkow ; 19-04-2008 o 15:51
    ---------------------
    Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...

Cytat Zamieszczone przez remek Zobacz posta

Przepraszam bardzo ale tobie cos na mozg padlo ze ci wyobrazni zabraklo? zeby sie domyslec ze przegladalem tylko wybrane, interesujace mnie pozycje? domyslam sie ze wiesz co to jest szybkie czytanie i ze jak czytasz recke o D3 to jak pisza D300 zamiast D3 to masz wrazenie ze to zywcem przeklejone z poprzedniej recki?

napisalem w zyciu dwa bestsellery, jeden o takich jak Ty. Zanim wystrzelisz z bystrym komentarzem to sie zastanow glebiej, bo to JAK czytam nie ma nic wspolnego czy w recce istotnie sa bledy czy poprostu mi padlo na oczy.
    5 more minutes Turkish!

Cytat Zamieszczone przez turkish Zobacz posta
    Przepraszam bardzo ale tobie cos na mozg padlo ze ci wyobrazni zabraklo? zeby sie domyslec ze przegladalem tylko wybrane, interesujace mnie pozycje? domyslam sie ze wiesz co to jest szybkie czytanie i ze jak czytasz recke o D3 to jak pisza D300 zamiast D3 to masz wrazenie ze to zywcem przeklejone z poprzedniej recki?

napisalem w zyciu dwa bestsellery, jeden o takich jak Ty. Zanim wystrzelisz z bystrym komentarzem to sie zastanow glebiej, bo to JAK czytam nie ma nic wspolnego czy w recce istotnie sa bledy czy poprostu mi padlo na oczy.
    a może by tak troche grzeczniej?

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów