Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: D80 a D300

Domyślnie Odp: D80 a D300

Jak wiemy z przecieków, Nikon ma odswieżyć swoje stałki, tak jak to zrobił z makro 60 mm.
    Oczywiście SWM to glówna zmiana, ale myśle, że to odświeżenie polepsza jakość wykonanych fotografii, chocby z powodu lepszych powłok przeciwodblaskowych, trochę lepszego szkła i może bardziej zwartej i lepiej wykonanej obudowy. Jakby nie było nikon i jego inżynierowie chyba nie tylko chcą od nas wycągnac wiecej kasy, ale przy okazji odswieżają swoje produkty pod wymogi cyfry. (Tak reklamy też oglądam )
    A czekam na coś takiego jak 35 mm z lepszym światłem niż f2.
    Piotr Piątek / producent, retuszer, fotografik

Raczej obiektywy beda lżejsze,bardziej plastikowe i robione na Tajwanie..
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Cytat Zamieszczone przez Igorsky Zobacz posta
    Mowisz o 35 ?
    Mam na myśli 35, 28, 24, 20. Niestety wszystkie są optycznie gorsze od nowych zoom-ów. A i na świetle nie zyskuje się wiele albo nic.

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ Zobacz posta
    Mam na myśli 35, 28, 24, 20. Niestety wszystkie są optycznie gorsze od nowych zoom-ów. A i na świetle nie zyskuje się wiele albo nic.
    Pozwole sie nie zgodzic, ale tylko co do 35 bo o innych nie wiem za duzo. Do jakiego zooma porownujesz ta stalke?

Do 24-70 ? Moze miales wadliwa sztuke? W tej chwili 35 kosztuje cos kolo 1k zl, jaka ma konkurencje? Nie zebym zbytnio bronil to szklo, ale to że jest slabe optycznie to jakas pomylka jest. Wolisz Sigme? To wybieraj z 20 egzemplarzy i jeszcze do konkretnego korpusu.

Przepraszam za offa, dla mnie koniec.
    >>> Pozdrawiam <<<

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów