Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Znudzone...

Domyślnie Znudzone...

Tak dla przeciwwagi do tych pięknych ptaków, które się tutaj na forum pojawiają... ich pogromcy... nieco znudzone koty. Tylko otwarty garaż potrafi je tak naprawdę zainteresować.

1.

2.
    3.
    4.

Wszelkie uwagi mile widziane...
    Pozdrawiam serdecznie

Domyślnie Odp: Znudzone...

Witam,
    no jak dla mnie to numer 1 i 4 na tak, pozostałe mniej: dwójka ma potencjał, dobry pomysł, ale niestety kota widać mało, zlewa się z drzewem, może w kolorze byłoby lepiej?
    Trójka taka jakaś zwyczajna i ostrośc nienajlepsza. Za to czwórka - majlepsza chyba, dobry pomysł, dobry kadr (może ciut za dużo pustego miejsca z lewej...), świetna kolorystyka.
    I to szaleństwo w oku! Gdybyż była jednakowoż nieco ostrzejsza... .
    Pozdrawiam, Art
    D300 / D810 / F70 + Nikkory

Jedynka jest świetna. Już Ci to mówiłem. Szkoda tylko uciętego ucha. Na dwójce rzeczywiście za mało kota widać i trochę ostrości brakuje, ale mi się to zdjęcie w B&W podoba. Trójka taka sobie, a czwórka niezła. Generalnie jedynka najlepsza z serii.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Na jedynce szkoda uszka, co on Ci zrobił , poza tym kicia fajnie wyszedł
    opis w fazie przygotowań ...

Postaram się jeszcze popracować z tymi kotami, to może coś jeszcze razem lepszego wykombinujemy
    No tak, szkoda uszka...ale mi jakoś to nie przeszkadza

Pozdrawiam

Oszczędny w słowach Awatar Klauss
    Miasto
    Torun/Szwecja

A mi sie widzi dwojka. Kot to tajemnicze zwierze i to zdjecie oddaje jego nature.

Dla mnie 2 to świetne zdjęcie, wspaniały, tajemniczy "czarny" koci charakter, szkoda że kiepska ostrość bo bym ci szczerze bil brawa.
    EOS

Dla mnie czwórka, za jasne oczy i kocią tajemnicę, która w nich jest
    Pozdrawiam
    Maja

W czwórce uchwyciłeś niezwykle ciekawy kadr, ale reszta do bani gdyby zachować kontur i poeksperymentować to niezłe zdjęcie by wyszło...ale ja tak nie lubię
    EOS

Cytat Zamieszczone przez masterpiter Zobacz posta
    W czwórce uchwyciłeś niezwykle ciekawy kadr, ale reszta do bani gdyby zachować kontur i poeksperymentować to niezłe zdjęcie by wyszło...ale ja tak nie lubię
    A ja nie lubię, jak ktoś twierdzi, że jestem facetem... uchwyciłaś, a nie uchwyciłeś...
    Zresztą 7 kwietnia podobało Ci się również drugie zdjęcie... które teraz jest do bani...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów