Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Znudzone...

Domyślnie Odp: Znudzone...

Cytat Zamieszczone przez witch81 Zobacz posta
    A ja nie lubię, jak ktoś twierdzi, że jestem facetem... uchwyciłaś, a nie uchwyciłeś...
    Zresztą 7 kwietnia podobało Ci się również drugie zdjęcie... które teraz jest do bani...
    Sorki, płci nie sprawdzam, z nicka mało wynika, a rodzaj męski jako użytkownik forum. Przeczytaj uważniej moją ostatnią wypowiedź:ciekawy jest kadr, reszta (zdjęcia) do bani (jakościowo), nie pozostałych zdjęć. To drugie zdjęcie cały czas mi się widzi najbardziej. Ech te kobiety...
    EOS

Cytat Zamieszczone przez masterpiter Zobacz posta
    Sorki, płci nie sprawdzam, z nicka mało wynika, a rodzaj męski jako użytkownik forum. Przeczytaj uważniej moją ostatnią wypowiedź:ciekawy jest kadr, reszta (zdjęcia) do bani (jakościowo), nie pozostałych zdjęć. To drugie zdjęcie cały czas mi się widzi najbardziej. Ech te kobiety...

Ech te kobiety??? Jesteś rozchwiany emocjonalnie, bo nie wiesz czy zdjęcie Ci się podoba czy nie i mówisz ech te kobiety? A z nicka dużo wynika - witch to po angielsku - Czarownica.... (so...better be careful) buhahaha

Ania_B
    Gość

mi najbardziej podoba się pomysł zdjęcia nr 2 bardzo wielka szkoada że kocura tak mało! no ale i tak bardzo fajne ujęcie; następne w kolejności zdjęcie nr. 4 chyba wolałabym co prawda z innym oświetleniem /bo tutaj kociak jest bardzo oświetlony, fajniej było by wydobyć jego kocią naturę i nastrój gdyby był większy kontrast i "nocne" oświetlenie /opis jest bardzo nieprofesjonalny wiem mam nadzieję że będziesz wiedzieć o co mi chodzi/; pozostałe zdjęcia jakoś mnie nie ujmują, zdjęcie nr. 1 ma dla mnie za mały kontrast no i tak jak już wcześniej było wspomniane uszka szkoda /może trochę większy kadr a w tle było by coś czarnego było by fajniej bo kot ma dużo białego futrka../..a zdjęcie nr. 3 jest nieostre
    ale fajne koty!! czekam na kolejne serie!
    pozdrawiam!

Talking Odp: Znudzone...

Ech te kobiety??? Jesteś rozchwiany emocjonalnie, bo nie wiesz czy zdjęcie Ci się podoba czy nie i mówisz ech te kobiety? A z nicka dużo wynika - witch to po angielsku - Czarownica.... (so...better be careful) buhahaha
    Daruj sobie takie teksty, proszę. Przeczytaj uważniej to co wtedy napisałem:
    "W czwórce uchwyciłeś niezwykle ciekawy kadr, ale reszta do bani. Gdyby zachować kontur i poeksperymentować to niezłe zdjęcie by wyszło...ale ja tak nie lubię"
    Jak dla mnie to możesz być sobie nawet wiedźminem, mojego stanu emocjonalnego nie masz prawa komentować bo nie masz o nim pojęcia, ja wypowiadam się tylko na temat twoich zdjęć i nie licz że mnie emocje poniosą i zacznę ci pyskować (bo tego pewnie oczekujesz). Czekam na kolejne zdjęcia, pozdrawiam
    EOS

Wiem o co chodzi Ciężko też z tłem, bo koty były w swoim naturalnym środowisku i nie można się z nimi dogadać Nie chcą się ustawiać na tym tle, na którym powinny i zbyt szybko się ruszają Ale tak, jeszcze coś z nimi porobię - może będzie lepiej... nadzieję. Dzięki za komentarz Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez masterpiter Zobacz posta
    Daruj sobie takie teksty, proszę. Przeczytaj uważniej to co wtedy napisałem:
    "W czwórce uchwyciłeś niezwykle ciekawy kadr, ale reszta do bani. Gdyby zachować kontur i poeksperymentować to niezłe zdjęcie by wyszło...ale ja tak nie lubię"
    Jak dla mnie to możesz być sobie nawet wiedźminem, mojego stanu emocjonalnego nie masz prawa komentować bo nie masz o nim pojęcia, ja wypowiadam się tylko na temat twoich zdjęć i nie licz że mnie emocje poniosą i zacznę ci pyskować (bo tego pewnie oczekujesz). Czekam na kolejne zdjęcia, pozdrawiam

Nie lubię jak ktoś pyskuje i nie miałam zamiaru nikogo prowokować... nie wiem czy zauważyłeś, ale moja wypowiedź miała charakter żartobliwy. Pozdrawiam i cieszę się, że czekasz na kolejne zdjęcia. Z chęcią zobaczyłabym jakieś Twoje.

Nie lubię jak ktoś pyskuje i nie miałam zamiaru nikogo prowokować... nie wiem czy zauważyłeś, ale moja wypowiedź miała charakter żartobliwy. Pozdrawiam i cieszę się, że czekasz na kolejne zdjęcia. Z chęcią zobaczyłabym jakieś Twoje.
    To pokój, rozumiem może kiedyś jakieś zdjęcia wrzucę, pierwsza się dowiesz. Pozdrawiam!
    EOS

A była jakaś wojna? No i nie ma co czekać... tylko zdjęcia wrzucać

A była jakaś wojna? No i nie ma co czekać... tylko zdjęcia wrzucać
    Wojny nie było, lekkie zamieszki tym bardziej mnie cieszy porozumienie. co do zdjęć to nie sądzę żebym miał się czym chwalić, jeśli zrobię takie które będzie warto zamieścić na tym forum to być może to zrobię. Jeśli tak będzie to liczę na twoją opinię. Pozdrawiam!
    EOS

apropo zdjec nie wojny
    mi przypadly do gustu
    2 i 3
    pozdrawiam
    nikony dwa i jakies szkła

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów