Szukaj
Re instalacja związana była m.in. z wymianą pł. głównej,pamięci mam 4Gb (4 kości po 1Gb w dualu) firmy kingston.i podczas działania jakiegokolwiek programu nawet pod dużym obciążeniem (grafika - wideo) nic sie nie dzieje.Problemy występują przy korzystaniu z FF - przeglądarka zawiesza się a kilka razy doprowadziło to do samoczynnego restartu aczkolwiek nie dzieje się to często. Też przypuszczałem że przyczyną może być któraś z wtyczek rozszerzenia do FF a mam zainstalowanych zaledwie kilka potrzebnych do pobierania plików
zrzut ekranu:
faktycznie, może wywalę je i zobaczę co się będzie działo.
Dzięki bardzo Makowiec za pomoc, jeśli to nie zadziała to pozwolę sobie zawrócić Ci głowę na PW
A zmiana przeglądarki nie wchodzi w grę? To drażliwy temat, ale może coś się z czymś gryzie po prostu.
Fiat Lux
Drogi _k_o_s_t_k_u_ a zadales sobie chociaz troche trudu zeby kliknac na link, przeczytac...wejsc na forum sciagnac AutoPatcher Updater...jak najbardziej dziala...wiec...
Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
Żeby uniknąć instalowania systemu i jego składników warto zrobić sobie obraz systemu albo nawet całej partycji systemowej, odtwarzanie takiego obrazu z płyty w razie jakichś problemów to kilka chwil
Skontaktuj się z nami