Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 61

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzejms Zobacz posta
    O ile mnie wzrok nie myli to ostatni (czyt. najnowszy) autopatcher to Marzec 2008
    Drogi dzejmsie gdybyś jeszcze był uprzejmy wskazać miejsce z którego można go pobrać
    Puszka: D300 + MB-D10 + SB800
    Słoiki: N20-35/2.8D | N85/1.4D | N180/2.8 |
    http://www.jazzfoto.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Makowiec Zobacz posta
    Zastanowil mnie zbieg okolicznosci: przegladarka Ci sie wiesza (zakladam ze najnowsza wersja(?)), instalujesz system kolejny raz w krotkim-nawet jak na Windows-czasie. Z jakiego powodu te reinstalacje? Jesli awaryjnie to mam podstawowa propozycje w takim momencie: zrob dokladny test pamieci! Windows jest wrazliwy na uszkodzenia kosci RAM, odezwij sie na PW podam Ci dokladniejsze instrukcje jak chcesz. Teraz pisze z iPoda, nie dam rady sciagnac i sprawdzic czy o dobrym programie do tego celu mysle. Inna rada zwiazana tylko z przegladarka-nie masz jakis wtyczek do Firefoxa poinstalowanych? Moze ktoras z nich szwankuje. Zobacz czy bez nich sytuacja bedzie wracala.
    Re instalacja związana była m.in. z wymianą pł. głównej,pamięci mam 4Gb (4 kości po 1Gb w dualu) firmy kingston.i podczas działania jakiegokolwiek programu nawet pod dużym obciążeniem (grafika - wideo) nic sie nie dzieje.Problemy występują przy korzystaniu z FF - przeglądarka zawiesza się a kilka razy doprowadziło to do samoczynnego restartu aczkolwiek nie dzieje się to często. Też przypuszczałem że przyczyną może być któraś z wtyczek rozszerzenia do FF a mam zainstalowanych zaledwie kilka potrzebnych do pobierania plików
    zrzut ekranu:

faktycznie, może wywalę je i zobaczę co się będzie działo.
    Dzięki bardzo Makowiec za pomoc, jeśli to nie zadziała to pozwolę sobie zawrócić Ci głowę na PW
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

A zmiana przeglądarki nie wchodzi w grę? To drażliwy temat , ale może coś się z czymś gryzie po prostu.
    Fiat Lux

Domyślnie Odp: Windows XP i aktualizacje

Cytat Zamieszczone przez PaSkal Zobacz posta
    A zmiana przeglądarki nie wchodzi w grę? To drażliwy temat , ale może coś się z czymś gryzie po prostu.
    Zmiana ? ale na co ? z Firefoxa korzystam praktycznie od samego początku,jakoś bardziej mi "leży" niż IE i nigdy nie miałem z nim żadnych problemów a dopiero wersje powyżej 2.0 coś się "krzaczą" u mnie.

Wywaliłem trochę dodatków może tu tkwił problem

Rozmowny Awatar dzejms
    Miasto
    Nie ma takiego miasta Londyn...jest Lądek...Lądek Zdrój

Cytat Zamieszczone przez _k_o_s_t_e_k_ Zobacz posta
    Drogi dzejmsie gdybyś jeszcze był uprzejmy wskazać miejsce z którego można go pobrać
    Drogi _k_o_s_t_k_u_ a zadales sobie chociaz troche trudu zeby kliknac na link, przeczytac...wejsc na forum sciagnac AutoPatcher Updater...jak najbardziej dziala...wiec...
    Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.

Drogi _k_o_s_t_k_u_ a zadales sobie chociaz troche trudu zeby kliknac na link, przeczytac...wejsc na forum sciagnac AutoPatcher Updater...jak najbardziej dziala...wiec...
    This page will be back very soon - i to go pewnie odstraszyło
    Ale tak jak piszesz da się

Dzięki. Nie zwróciłem uwagi.
    Puszka: D300 + MB-D10 + SB800
    Słoiki: N20-35/2.8D | N85/1.4D | N180/2.8 |
    http://www.jazzfoto.pl

Cytat Zamieszczone przez Valdek_Tychy Zobacz posta
    Zmiana ? ale na co ?
    zmiana oczywiście na Operę, wg mnie jest doskonalsza od Firefoxa, którego używałem wcześniej, polecam Operę
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Cytat Zamieszczone przez wigi Zobacz posta
    zmiana oczywiście na Operę, wg mnie jest doskonalsza od Firefoxa, którego używałem wcześniej, polecam Operę
    Próbowałem i jednak wolę FF

Żeby uniknąć instalowania systemu i jego składników warto zrobić sobie obraz systemu albo nawet całej partycji systemowej, odtwarzanie takiego obrazu z płyty w razie jakichś problemów to kilka chwil
    DSLRowanie, taniec towarzyski, siatkówka, wino chilijskie

www.sztukapatrzenia.pl

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów