Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Sigma 18mm 3.5?

Domyślnie Sigma 18mm 3.5?

Zna ktoś taki wynalazek? Mogę zanabyć za ćwierć darmo i zastanawiałem się, czy to się do czegoś nadaje... Nie mogłem znaleźć na forum, Google też jakoś milczy.

Będę wdzięczny za wszystkie uwagi.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Ok, coś tam znalazłem: http://photo.net/bboard/q-and-a-fetch-msg?msg_id=000de3 - ale to o manualnej wersji. Wydaje mi się, że ta, którą mogę dopaść to AF. Może się jednak mylę...

Wciąż chętnie dowiem się czegoś więcej, jeśli wiecie cokolwiek
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

jak za ćwierć darmo to weź. Najwyżej sprzedasz jak będzie nieakceptowalne
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    jak za ćwierć darmo to weź. Najwyżej sprzedasz jak będzie nieakceptowalne
    Może to i racja...

Domyślnie

Zdaje się że użytkownik "Marty" z naszego forum forum ma taki wynalazek

Domyślnie

Marty już "zamesydżowany" Dziękuję.

Domyślnie

Kupiłem, a co tam. Najwyżej oddam. Dzięki za pomoc.

Domyślnie Odp: Sigma 18mm 3.5?

Przyjechało. Wezmę na spacer w weekend i powiem, co to za zwierz (tak dla ciekawości). Zdziwiony jestem zwartą, solidną budową i nie odpadającą, ha ha, osłoną przeciwsłoneczną. Naturalnie debilny dekielek Sigmy nie pozwala zdejmować go po założeniu osłony.

ja bardzo czekam na fotki tym szklem, wrzuc jak mozesz.

Cytat Zamieszczone przez dusker Zobacz posta
    ja bardzo czekam na fotki tym szklem, wrzuc jak mozesz.
    Jesteś pewien, że tym? To jest jakiś prehistoryczny wynalazek, AF wprawdzie, ale na pewno ma lekko z 10 lat... Tak czy inaczej, nie ma sprawy, coś tam wrzucę Od razu mówię, że nie jestem onanistą rozdzielczości, flar itp, więc będzie mało naukowo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów