Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Sigma 18mm 3.5?

Domyślnie Odp: Sigma 18mm 3.5?

Wyprowadziłem Sigmę na spacer. Jutro może jakieś dwie fotki wrzucę... Ale tak na szybko: 3.5 mydli trochę, jak to zresztą się spodziewałem, 5.6 jest ok, 6.3 do 7.1 - 9 naprawdę fajnie, wyżej gorzej - czyli tak, jak się spodziewałem. Nie winietuje, AF szybki i pewny, jestem zadowolony.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    Wyprowadziłem Sigmę na spacer. Jutro może jakieś dwie fotki wrzucę... Ale tak na szybko: 3.5 mydli trochę, jak to zresztą się spodziewałem, 5.6 jest ok, 6.3 do 7.1 - 9 naprawdę fajnie, wyżej gorzej - czyli tak, jak się spodziewałem. Nie winietuje, AF szybki i pewny, jestem zadowolony.
    Wiem że to dawno było ale wrzucenie fotek komuś by się przydało

Ile dziś opłaca się dać za to szkło?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lenio Zobacz posta
    Wiem że to dawno było ale wrzucenie fotek komuś by się przydało
    Nie mam, przykro mi; sprzedałem, fotki wyrzuciłem z dysku, nie trzymam śmieci... Fotek znaczy, jak śmieciowe. Szkło poszło bo w sumie nie używałem.

Ile dziś opłaca się dać za to szkło?
    Wydaje mi się, że sprzedałem za około 100 funtów z tzw. pocałowaniem w rączkę. Mogę się jednak mylić, bo to dawno było.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Teraz jest na Allegro za 650zł...
    A pamiętasz jak ta Sigma pracowała pod światło?

Domyślnie

A pamiętasz jak ta Sigma pracowała pod światło?
    O ile pamiętam, to nie tak straszliwie jak inne Sigmy, które miałem, ale cudów nie było.

Domyślnie

hmmm, miałem ową sigmę pod bagnet A i powiem, że zacne to szkło, ma swoje kaprysy, ale produkuje ładne obrazki...
    błystki, puszka i wydmuszki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów