Close

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 79
    Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Ja mam syf, jak robię coś efpiątką, bo potem się przerzucam na wizjer d70 i ledwo widzę. Dopóki nie dorwałem się do f5 nie miałem problemu z ostrzeniem manualnym na d70...teraz mam :P
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slaw74 Zobacz posta
    Niestety oba tylko staraja sie zblizyc do tego co mam w FM2 z lat osiemdziesiatych.... ot taka refleksja.
    Dodam ze dzieki uprzejmosci naszego kolegi Bowie, mam w efemce jasniejsza matowke - K3 rodem z FM3a. Obraz jest jeszcze o 2/3 przyslony jasniejszy i bardziej kontrastowy od tego co bylo pierwotnie.
    Moim zdaniem to marne próby z tym zbliżaniem.
    Też mam K3, tylko że w FE i jak dla mnie to między FE a D80 jest różnica tak duża różnica, że jeśli ktoś przechodzi z d50 na d80 i mówi wow!, to przed zajrzeniem w wizjer FE powinien usiąść (najlepiej na sedesie).
    DeSiedemset + FE + AF_50/1.4D + AF_35/2D + 105/2.5 AIS + AF_18-35/3.5-4.5D + Tamron 28-75/2.8 + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galu44 Zobacz posta
    slaw74, niestety tutaj nie trafiłeś.. mając cyfrę można sie też uczesać, i to z tyłu głowy!
    No nie wiem.... chyba jednak mam racje.
    W D300 i D200 lustra sa duzo mniejsze, dlatego zazartowalem ze w lustrze FM2 mozna sie uczesac.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fotjaro Zobacz posta
    zrobiłem z moim D200 (dołożyłem mu podszlifowane Dk-2 czy cosik takowego) i już wiele fajniej się przezeń spogląda choć troszkę mniej komfortowo przy styku z "oczodołem"
    A prosze Cie rozwin temat. Bede wdzieczny za PW.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Trevor Zobacz posta
    jeśli ktoś przechodzi z d50 na d80 i mówi wow!, to przed zajrzeniem w wizjer FE powinien usiąść (najlepiej na sedesie).
    Dobre...

Domyślnie

No nie wiem.... chyba jednak mam racje.
    W D300 i D200 lustra sa duzo mniejsze, dlatego zazartowalem ze w lustrze FM2 mozna sie uczesac.
    chodziło mi o to, że cyfrą robisz sobie zdjęcie tyłu głowy i od razu możesz skorygować uczesanie. sam to trenuję z komórką. a analogiem byłoby dość uciążliwe i długotrwałe twój żart, który oczywiście zrozumiałem (dumny) że to żart,
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

cyfrą robisz sobie zdjęcie tyłu głowy i od razu możesz skorygować uczesanie. sam to trenuję z komórką. a analogiem byłoby dość uciążliwe i długotrwałe
    O fakt, o tym nie pomyslalem. Wiec jednak sa jakies plusy tej miniaturyzacji.... hihihihi

Domyślnie

chodziło mi o to, że cyfrą robisz sobie zdjęcie tyłu głowy i od razu możesz skorygować uczesanie. sam to trenuję z komórką. a analogiem byłoby dość uciążliwe i długotrwałe twój żart, który oczywiście zrozumiałem (dumny) że to żart,
    Ja co prawda się nie czeszę, bo za bardzo nie mam co, ale czy nie prościej użyć do tego celu lustra?
    pozdrawiam Krzysiaczek

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymony Zobacz posta
    Ja co prawda się nie czeszę, bo za bardzo nie mam co, ale czy nie prościej użyć do tego celu lustra?

Prościej, ale...jakoś tak...pozbawione finezji
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Domyślnie Odp: Body Nikona a wizjer.

A prosze Cie rozwin temat. Bede wdzieczny za PW.
    Poszlo na PW
    Fotjaro

D700, D200 + nikkor 18-35, nikkor 50 ,sigma 70-300 , Nikkor 80-200 + inne starocie

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów