Close

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 62

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    ja tez nie a jesli tak to bedziesz mial niezly ubaw a potem oskarzysz go o znieslawienie
    Już mam ubaw. Moja żona stwierdziła, że gość jest zwykłą świnią, która w ten sposób, chce załatwić sprawę zaległości płatniczych swojej żony, przy pomocy firmy w której pracuje jako przedstawiciel handlowy na Polskę. W grę wchodzi niezapłacona faktura na kwotę kilku tysięcy złotych, od której odprowadziłem VAT i zapłaciłem podatek dochodowy.
    A z drugiej strony jest mi trochę przykro, gdyż znam się z człowiekiem kilka lat. No cóż, czekam na pismo z Departamentu Prawnego.

Na jeden moich argumentów:
    Chciałbym przypomnieć, że obiekty(produkty) o których Pan pisze, otrzymałem od Pana i za Pańską zgodą, w postaci kasety z przestrzennymi "modelami" w powiększonej skali własnie do celów fotograficznych w połowie 2006 roku. Zdjęcia, o których Pan wspomina były wystawiane na Środkowo-Europejskiej Wystawie Produktów Stomatologicznych CEDE 2006 w Łodzi we wrześniu 2006 roku. Panu również się podobały.

odpowiedział:
    czy dysponuje Pan jakimkolwiek dowodem, na to ze uzyskal Pan zgode moja tudziez firmy na fotografowanie "kasety z modelami przestrzennymi" do celow fotograficznych? .

Napisałem, że czekam na oficjalne pismo, albo niech spada.

Domyślnie

Honoru to gość za grosz nie ma.

Domyślnie

Nawet sobie nie wyobrażacie jaki mam ubaw, normalnie padaka. to teraz powinieneś pójść ostro na całość i wyegzekwować prawnie należące Ci się za prace pieniądze. hehe ale The Bill Porażka normalnie. Niech bije w lewo bo na prawo nie ma mu miejsca
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

to jest polska wlaśnie, zamiast normalnie zapłacić to szuka haków. zeby nie wspominać wzorów z pewniej partii.
    D750 D700 D7000 + s10-20 + S20F1.8 N50F1.8 + N24-70 + N70-200 + uv SDEx:SD,CF + SB-800+SB900 PixelK + hexacoopter | Minolta D700si+28-200+5400xi| 300F4 + 120F2.8 + 80F2.8 + 50F4 + 30cm http://www.rafalbociek.rwbb.pl

Domyślnie

I w dodatku się facet kompromituje robiąc w każdym zdaniu kilka błędów. Odpisz mu, że nie da się tego zrozumieć z powodu pisania w obcym, jakimś bliżej nieznanym wykształconemu Polakowi, języku.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta

dziekuje za informacje prosilbym o dokladne wskazanie gdzie zostaly uzyte, wystapie na droge sadowa w zwiazku z naruszeniem praw autorskich
    prosze o wskazanie na zdjeciu w ktorym miejscu jest wykorzystywane logo firmy lub jakikolwiek element identyfikujacy w 100% wymieniona przez Pana firme

prosze o oficjalne podanie na pismie podstawy prawnej Pana roszczenia.
    w przeciwnym wypadu jesli nie zaprzestanie Pan wysuwania zarzutow pod moim adresem jestem zdecydowany skierowac do sadu sprawe o znieslawienie

Sailor dobrze prawi.
    Pogoń mu jeszcze kota, że go oskarżysz o zniesławienie.

A żonę ścigaj za kasę. Jak prowadzi działalność, to zgłoś ją jeszcze do rejestru dłużników - będzie miała "ciepło".
    Dużo sprzętu, mało czasu

Domyślnie

freefly

teraz jest taka mozliwosc ze sklada sie niezaplacona fakture w urzedzie skarbowym i pisze sie pismo by twoje naleznosci do tej wysokosci us pobieral o dluznika.

napisz gosciowi maila ze jesli nie zaplaci w ciagu 14 dni to skladasz w urzedzie skarbowym na poczet twoich naleznosci do wyegzekwowania. gosc sie zesra tak ze mu garniturow braknie. juz kilka razy tak robilem i nigdy nie zdazylem zlozyc w us choc mialem taki zamiar. zawsze wymiekali jak se sprawdzili w us kunsekwencje. to dziala. nie przekreslaj tych pieniedzy!!! lepiej sie podziel z rabijkami)))))))))))))

olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Jakby, co to będę informował na bieżąco jak sprawy sie mają.
    Dziękuję za porady.
    Mój przypadek jest zarazem przestrogą, że nawet najlepsi znajomi mogą okazać się świniami.

Domyślnie

Ooo! A o tym, co pisze rabijki to nie wiedziałem!
    Rozwiązanie proste i pewnie niesamowicie skuteczne.
    Dużo sprzętu, mało czasu

Domyślnie

tak skuteczne ze gosc ktory od roku nie placil i olewal mnie i wszystkie moje pisma zesral sie i znow chcial byc moim kolega
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów