Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Nikiszowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mswilk Zobacz posta
    ... też wierzyłem dopóki nie "zatańczyli ze mną kujawiaczka" ...
    Na nikiszu?
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Na nikiszu?
    nie, nie - inne okoliczności "przyrody" - Poznań / Garbary
    Ja wtedy włosy 56cm + skóra ramonezka kontra "łysykark" + dress
    MarcinWilk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mswilk Zobacz posta
    nie, nie - inne okoliczności "przyrody" - Poznań / Garbary
    Ja wtedy włosy 56cm + skóra ramonezka kontra "łysykark" + dress
    Łooo... ile ja miałem takich akcji Negocjacje, albo dawałem dyla, albo w ryja Innej opcji często nie było
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rork Zobacz posta
    zapraszam na warszawskie Szmulki za dworcem wschodnim, jest równie,a może i bardziej urokliwie, a o wiele bliżej.Poziom ryzyka straty sprzętu i zębów jak promieniowanie w czarnobylskiej zonie.
    Niestety musze rozczarowac .... ta legenda dogorywa

Domyślnie

fragles - też tam kiedyś byłem z aparatem i rozumiem twój niepokój choć nie sądzę by było tam bardziej niebezpiecznie niż na jakimkolwiek większym blokowisku.
    Mimo wszystko warto się tam wybrać, niekoniecznie z aparatem - miejsce ma swój klimat i jest jak żywy skansen Śląska, w końcu nie bez powodu właśnie w tej scenerii powstaje sporo filmów o "śląskiej tematyce".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    fragles - też tam kiedyś byłem z aparatem i rozumiem twój niepokój choć nie sądzę by było tam bardziej niebezpiecznie niż na jakimkolwiek większym blokowisku.
    Mimo wszystko warto się tam wybrać, niekoniecznie z aparatem - miejsce ma swój klimat i jest jak żywy skansen Śląska, w końcu nie bez powodu właśnie w tej scenerii powstaje sporo filmów o "śląskiej tematyce".
    No i dotknęliśmy meritum sprawy, że pośród "familoków" najlepiej spacerować z Kaźkiem Kutzem.

Ma chłop uważanie pośród Hanysów.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów