Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Nikiszowiec

Domyślnie Nikiszowiec

Sam byłem i trochę się bałem, bo po pierwsze trochę strachliwy jestem, a po drugie na jednym z rogów ulic stało trzech dresików i się przyglądali jak się przemieszczam po ich dzielnicy...

Ale jakby spędzić tam więcej czasu i nieco spokojniej to mogłoby być cudnie...

1 kotek
    2
    3
    4

Domyślnie

ostatnie fajne ,
    natomiast z calego serca radze Ci kolego poruszac sie w grupie jesli Ci aparat i prosty nos mily ,
    w ten sam sposob , kolega stracil ... aparat ze statywem , portfel , lancuszek , komorke i auto wraz z dokumentami , panowie dresy czekali na niego przed samochodem ...

Domyślnie

"Familoki" dość "urokliwe" i jeśli to faktycznie Katowice Nikiszowiec, to rada powyżej, to dobra rada.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Ojtam, przesadzacie

Trza sie umieć dogadać Tak czy siak, jak ktoś chętny na nikisz, to moge być tłumaczem :P

A fotki przyjemne, chociaż mam niedosyt ilościowy
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Dobrze... od dziś sam tam nie będę jeździł

Odważyłem się tez jeszcze na takie kadry. W podwórku i na klatce schodowej... Jak tylko wszedłem na tę klatkę od razu skrzypnęły drzwi... Zastanawiałem się dlaczego ludzie tak czają. I po chwili, wychodząc, zobaczyłem pana wysiadającego z Fiata Panda obrandowanego jako "Firma Windykacyjna" Zdziwiłem się, że aż tak się tego typu firmy afiszują...

5

6

7

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Ojtam, przesadzacie

Trza sie umieć dogadać Tak czy siak, jak ktoś chętny na nikisz, to moge być tłumaczem :P

A fotki przyjemne, chociaż mam niedosyt ilościowy
    A co? znasz TAMbylców? Mi to by się marzyła taka sesja "środowiskowa" stamtąd... no ale iść do nich bez "tłumacza" to jakby prosić się o wp...dol...

Domyślnie

Tylko po co po takie "klimaty" jechać do katowic?Mieszkasz widzę na Targówku, zapraszam na warszawskie Szmulki za dworcem wschodnim, jest równie,a może i bardziej urokliwie, a o wiele bliżej.Poziom ryzyka straty sprzętu i zębów jak promieniowanie w czarnobylskiej zonie.

Domyślnie

wiem wiem

Ostatnio jeżdżę na rowerze tamtędy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fragles Zobacz posta
    A co? znasz TAMbylców? Mi to by się marzyła taka sesja "środowiskowa" stamtąd... no ale iść do nich bez "tłumacza" to jakby prosić się o wp...dol...
    Nie znam tambylców, ale znam język Poza tym wierze w swoje możliwości negocjacyjne
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    (...) wierze w swoje możliwości negocjacyjne

... też wierzyłem dopóki nie "zatańczyli ze mną kujawiaczka" ...
    MarcinWilk

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów