No dzieki Witek, w takim ukladzie za jakies 2000 opublikowanych (na lamach forum) zdjec powinno byc juz praktycznie bez uwag
A tytul i modelka w pewnym sensie pod Ciebie pstrykane/pisane![]()
Szukaj
No dzieki Witek, w takim ukladzie za jakies 2000 opublikowanych (na lamach forum) zdjec powinno byc juz praktycznie bez uwag
A tytul i modelka w pewnym sensie pod Ciebie pstrykane/pisane![]()
Moim zdaniem i 1 i 2 niedoświetlone, na 2 ostrość uciekła, pozatym lekko pod brodą zrobiło się zielono (prawdopodobnie od tej zielonej bluzki), po lewej stronie cos strasznie szumi
A dziewczyna ma takie ciekawe zielone oczy.
Kadry ciekawe!
D90 Nikkory, Tokina, Hoya, SanDiski i DENONY
Dzieki POLSAR za dobre slowo!
OT Lapiesz sie na studio w SKU? Aśka sie zgodzila, i moze jeszcze Daria bedzie. Pjetja tez bedzie "z kims".
Wstepnie sobota nastepna.
Witek, dla Ciebie niebawem bonus![]()
Nie mogiem się doczekać![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
autograf - litości. Trochę samokrytyki. Wrzucaj choć zdjęcia z ostrością na oczach. Nie idź na ilość opublikowanych zdjęć, ale na ich jakość.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Mowiles zeby nie walic postow, nie wale. Teraz mowisz o ostrosci. Mowie, ok. Tylko ciekaw jestem co bedzie next. Ale ok, dostosuje sie.
Jak zwykle...
EDIT: Jacku, co do ostrosci - w pierwszej chwili pomyslalem ze szkielko ma jakies bf/ff. Ale robilem dwoma szkielka 50 oraz kitem.
Nie chce nawet myslec ze mam cos w puszce..
Dzięki!!! Rzeczywiście, duuużo zielonegoA z taką modelką to możesz cuda robić. Mówię oczywiście o zdjęciach, świntuchu
PS A z tą ostrością to Jacek_Z ma niestety rację - to podstawa w portrecie. Jak myślisz - dlaczego Ci to za każdym razem piszemy
Pozdrawiam
Modelkę równieżA może przede wszystkim he he he
![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Skontaktuj się z nami