//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Prosze o komentarze
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Prosze o komentarze
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 21:11 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
A gdzie ostrość?
Kadr z dołu, światło, WB, wszystko razem daje bardzo słabą fotkę.
Szary, cichy człowiek.
Sorry, ale nawet po wypiciu litra sake, prawdziwa gejsza wygląda zupełnie inaczej.
Podobieństwa są ale to za mało.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Wiedzialem ze ktos sie przywali do tytuluTo nie byla sesja tylko amatorski pokaz mody na dodatek ciemnica, lampa pentaxa ktora mialem nie miala regulacji mocy a calosc robiona na czuja w manualu. Dzieki za kometarze
masakra
taka z niej gejsza jak "Nasz dziennik" - nasz.
zdjęcie niestety z tych słabszych.
[1] dobry jest tylko pomysł. złe wykonanie.
[2] światełko marne.
[3] zły kadr. ma duży chaos.
[4] najgorszy w tym wszystkim jest jednak makijaż. okropnie to wyszło.
koniecznie popraw fryzurę, makijaż. wygląda to niedbale.
masz ładną modelkę. pokaż to Jej piekno.
kobieta sprawia wrażenie skrajnie zrezygnowanej. co ty Jej zrobiłeś?
kazałeś stać boso w piwnicy? nie krzycz już na Nią.
ładniej oświetl. popraw zdjęcie. ale, ale - jak mawia klasyk ukrainskiej wódki - Aleksander K. próbuj dalej.
i niech nie załamują Cię komentarze. niech mobilizują.
pzdr.
Nonnatus, czytaj no chlopie ze zrozumieniem. Az zacytuje samego siebie moze wtedy cos do ciebie dotrze.
Po pierwsze swiatlo bylo zerowe, mialem lampe jaka mialem i innego wyjscia niz odbicie od sufitu nie bylo. Po drugie co ty w ogole gadasz z tym chaosem w kadrze? zastanow sie a potem cos pisz. Bzdura kompletna. Nastepnym razem zaprosze ciebie na pokaz "mody" i ty ulozysz fryzure oraz umalujesz dziewczyny. JA na to wplywu nie mialem, a swoje wywody na temat czego to ja jej nie zrobilem mozesz sobie zachowac dla siebie.
Po twoim komentarzu nie sposob sie nie zalamac.
ps. jestem ciekaw czy ktos sie jeszcze przywali do tytulu zdjecia..hmm
Serdecznie Pozdrawiam
devourer: kolejny twórca poronionego zdjęcia niewinien niczemu.
gdyby nie to, tamto, sramto, owamto .......
nie proś o komentarze do swoich zdjęć - nie jesteś w stanie ich przyjąć i zrozumieć.
wiem co będzie dalej
bez odbioru
myślę co piszę
to po co go dałeś? Zwykle zdjęcie mają coś wspólnego z tytułem który się im nadaje. Zdarza się nawet że tytuł i zdjęcie wzajemnie się uzupełniają. Albo ktoś daje 'podniosły' tytuł, żeby dorobić ideologię do kiepskiego zdjęcia (to absolutnie nie uwaga pod Twoim adresem tylko ogólne spostrzeżenie).
Nadając tytuł "gejsza" ukierunkowujesz potencjalnych oglądaczy... więc czemu się dziwisz?
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Skontaktuj się z nami