Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Na błękicie jest... Agnieszka;)

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Witam.
    Kolejne zdjęcia mojej żony. Tym razem minimalna obróbka w PSie, większa przed lustrem No to bijcie

1.

2.

3.

4.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 21:10 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Najbardziej z serii podobają mi się 1 i 4.

Gdyby wskazywać jakieś detale do poprawy w psd, to zmarszczki na czole w nr 2 (subiektywne spojrzenie).
    "Nieostrość" to CECHA obrazu a nie wada!
    http://www.dg.art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dominik77 Zobacz posta
    Gdyby wskazywać jakieś detale do poprawy w psd, to zmarszczki na czole w nr 2 (subiektywne spojrzenie).
    Psiakrew, tego nie zauważyłem
    Dzięki!
    NEX 5N i M42

Domyślnie

Nr 1 to najładniejsze zdjęcie, jakie do tej pory zrobiłeś swojej żonie . Bardzo ładny kolor włosów - fajnie się komponuje z karnacją . I grzywka się ciekawie ułożyła - asymetrycznie - takie cięcie na stałe mogłoby dobrze wyglądać przy jej okrągłej buzi. Aha - robisz bardzo duże postępy - doskonale to widać obserwując jak twoja modelka ze zdjęcia na zdjęcie jest coraz piękniejsza .
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

1 i 4 fajne. Ja też widzę duże podstępy. I fajniej kadrujesz. I Agnieszka lepiej wygląda. Gratuluję

Jeszcze wracając do 1, zwróć uwagę na czubek glowy - niewiadomo czemu obciąłeś jej kawałek włosów (?) No i zrobiła się 'dziura' z tła w LG. Ja osobiście staram się takiego efektu uniknąć.
    Ale kadr sam w sobie - fajnie.

Co do światła się nie wypowiadam, bo ja niestudyjna.
    d80 + portretówka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heartbeats Zobacz posta

Jeszcze wracając do 1, zwróć uwagę na czubek glowy - niewiadomo czemu obciąłeś jej kawałek włosów (?) No i zrobiła się 'dziura' z tła w LG. Ja osobiście staram się takiego efektu uniknąć.
    Ale kadr sam w sobie - fajnie.
    zgadzam się, ja bym po prostu ucięła kawłęk góry, i wtedy tego niebieskiego kawałka w LG nie byłoby widać. Dodatkowo ucięłabym troszkę dołu, do linie, gdzie kończy się to coś białe włochate w PD.
    Nikon D700 | Nikkor 18-70 | Nikkor 50/1,4 | Nikkor 80-200/2,8 | SB 600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruda# Zobacz posta
    Nr 1 to najładniejsze zdjęcie, jakie do tej pory zrobiłeś swojej żonie
    Podpisuję się pod tym dwoma rękami. Widzę też, że z każdą nową odsłoną robisz postępy a małżonka też chyba coraz chętniej pozuje

Domyślnie

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Dziękuję bardzo za wszystkie wypowiedzi. Nie ukrywam, że jest mi niezmiernie miło Tym bardziej, że modelka zagroziła, że jak teraz nie zrobię zdjęcia, które się spodoba, mogę zapomnieć o kolacjach
    Ruda - moja Aga ma niesymetycznie ciętą grzywkę, ale chyba dopiero na tym zdjęciu udało mi się to pokazać
    Żona bardzo wszystkim dziękuje za słowa uznania
    Wstawiam lekko poprawione:

Wg Waszych sugestii zmieniona jedynka

Wg innych sugestii (dzięki wupi) zmieniona czwórka
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 21:11 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    NEX 5N i M42

Domyślnie

istotnie nr 1 najbetter
    mam tylko jedną sugestię. zamiast krótkiego rękawka lepiej wypadłby długi.teraz to nieco rozprasza.niepotrzebnie.
    pozwoliłoby bardziej skupić się na ładnej buzi modelki.
    i kadrowałbym odrobinę niżej górę. ten niebieski trójkącik tła w górnym rogu.
    jego ucięcie od góry nie zakłóci kompozycji zdjęcia.
    ale to tylko szczegóły.
    pzdr.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów