//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witam.
Kolejne zdjęcia mojej żony. Tym razem minimalna obróbka w PSie, większa przed lustremNo to bijcie
1.
2.
3.
4.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witam.
Kolejne zdjęcia mojej żony. Tym razem minimalna obróbka w PSie, większa przed lustremNo to bijcie
1.
2.
3.
4.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 21:10 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Najbardziej z serii podobają mi się 1 i 4.
Gdyby wskazywać jakieś detale do poprawy w psd, to zmarszczki na czole w nr 2 (subiektywne spojrzenie).![]()
Nr 1 to najładniejsze zdjęcie, jakie do tej pory zrobiłeś swojej żonie. Bardzo ładny kolor włosów - fajnie się komponuje z karnacją
. I grzywka się ciekawie ułożyła - asymetrycznie - takie cięcie na stałe mogłoby dobrze wyglądać przy jej okrągłej buzi. Aha - robisz bardzo duże postępy - doskonale to widać obserwując jak twoja modelka ze zdjęcia na zdjęcie jest coraz piękniejsza
.
1 i 4 fajne. Ja też widzę duże podstępy. I fajniej kadrujesz. I Agnieszka lepiej wygląda. Gratuluję
Jeszcze wracając do 1, zwróć uwagę na czubek glowy - niewiadomo czemu obciąłeś jej kawałek włosów (?) No i zrobiła się 'dziura' z tła w LG. Ja osobiście staram się takiego efektu uniknąć.
Ale kadr sam w sobie - fajnie.
Co do światła się nie wypowiadam, bo ja niestudyjna.
d80 + portretówka.
dobrze ze zona jest cierpliwa![]()
//EDIT
Dziękuję bardzo za wszystkie wypowiedzi. Nie ukrywam, że jest mi niezmiernie miłoTym bardziej, że modelka zagroziła, że jak teraz nie zrobię zdjęcia, które się spodoba, mogę zapomnieć o kolacjach
![]()
Ruda - moja Aga ma niesymetycznie ciętą grzywkę, ale chyba dopiero na tym zdjęciu udało mi się to pokazać
Żona bardzo wszystkim dziękuje za słowa uznania
Wstawiam lekko poprawione:
Wg Waszych sugestii zmieniona jedynka
Wg innych sugestii (dzięki wupi) zmieniona czwórka
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 21:11 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
istotnie nr 1 najbetter
mam tylko jedną sugestię. zamiast krótkiego rękawka lepiej wypadłby długi.teraz to nieco rozprasza.niepotrzebnie.
pozwoliłoby bardziej skupić się na ładnej buzi modelki.
i kadrowałbym odrobinę niżej górę. ten niebieski trójkącik tła w górnym rogu.
jego ucięcie od góry nie zakłóci kompozycji zdjęcia.
ale to tylko szczegóły.
pzdr.
Skontaktuj się z nami