//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Z góry dziękuję za komentarze.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Z góry dziękuję za komentarze.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 21:09 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
d80 + portretówka.
W zasadzie wszystko mi sie podoba, moim zdaniem lepsze od #3. To w zasadzie, jak dla mnie, tyczy się kadrowania głowy. Ogólnie jestem zwolennikiem "cięcia", ale ani zbyt niskiego (tuż nad brwiami), ani zbyt wysokiego (czubek głowy). Nie znaczy to, że idalne cięcie jest zawsze pośrodku, ale akutra w tym zdjęciu widziałbym je trochę niżej.
Plus za wyraz oczu.
D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw
Kadruję różnie, co zresztą można zauważyć. Tutaj jakoś niższe cięcie mi nie pasowało z racji przekrzywienia głowy.
Ale dziękuję za sugestię.
Co do oczu - mam fenomenalną modelkę![]()
d80 + portretówka.
Jak to mowia, o gustach sie nie dyskutuje, ale z wyzej wymienionego powodu zdjecie ustawiam nizej niz nr3 (w mojej prywatnej klasyfikacji)
Coś nie odpowiadają mi te dwa ostatnie, takie dość specyficzne spojrzenia i to jeszcze w obiektyw.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
ladnie tylko jak dla mnie oczy -troche za ciemno tam jest
Buuu, z jakiegoś powodu nie widzę zdjęcia
Edit
O, teraz widzę. Rzeczywiście, oczka mogłyby być odrobinę jaśniejsze.
A wzrok i wyraz twarzy mówią "zostawcie mnie w spokoju"![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Milo sie oglada, tylko to kadrowanie w kwadrat.... eh ....
Nikon F3HP / MD-4 / Nikkor 50mm F1.4 AIS / Nikkor 105mm F2.5 AI /
Yashica MAT 124 G
Skontaktuj się z nami