Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: kobieta#4

Domyślnie

Już, o ile się nie mylę, Madziulek wspominała ci coś a propos ostrzenia... poza tym przystępne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mort Zobacz posta
    Nie , nie jestem antykwadraciarzem , dla mnie kwadrat to ideal , ale nie z malego obrazka .... To taka tandeta , nie stac mnie na 6x6 to sobie moje cyfrowe cudo przytne i bedzie fajnie
    Idąc tym tropem można by rzec, że kadrowanie ze średniego formatu 6x6 do prostokątnego kadru to też tandeta, no ale jakoś trzeba tą fotkę na okładkę magazynu upchać prawda? Jaki związek ma wybór kadru z używanym sprzętem? Czy kiedy nie znasz stopki fotografa inaczej odbierasz jego zdjęcia?

Ja lubię kwadratowy kadr z jednego powodu - jest cholernie wymagający.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafael Zobacz posta
    hmm a tutaj tez jest ostre ciecie;]
    Szukasz na mnie haka ?

Jest ostre cięcie, bo lubię ostre cięcia, ale zupełnie innego typu. Naprawdę tego nie widzisz?
    d80 + portretówka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heartbeats Zobacz posta
    Szukasz na mnie haka ?

Jest ostre cięcie, bo lubię ostre cięcia, ale zupełnie innego typu. Naprawdę tego nie widzisz?
    Nie irytuj się, szkoda urody.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mort Zobacz posta
    Nie , nie jestem antykwadraciarzem , dla mnie kwadrat to ideal , ale nie z malego obrazka .... To taka tandeta , nie stac mnie na 6x6 to sobie moje cyfrowe cudo przytne i bedzie fajnie

Moze moje podejscie jest ciemniackie , ale trudno....
    Dobrze, że dodałeś opinię na temat swojego podejścia do sprawy...
    Mały obrazek, średni format itp., nie ma znaczenia, ważny jest efekt końcowy. Jedyny ból można odczuć podczas ucinania przy cyfrówce, gdzie laby często nie tolerują innych formatów niż standardowe i tu tkwi jedyny problem ;/

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów