//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Małgorzata.
Z góry dziękuję za komentarze.
EDIT
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Małgorzata.
Z góry dziękuję za komentarze.
EDIT
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 14:42 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
d80 + portretówka.
Jest w tym zdjęciu coś, co mi się podoba. Namiętne jest; ciepłe i wyzywające zarazem. Być może za mało kontrastowe, może zbyt miękkie. Ale podoba mi się. Usunąłbym pieprzyk i troszkę rozjaśnił oczy, bo są jak dwie czarne dziury. Generalnie jednak - mniam.![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Całkiem fajne, ale nie pasuje mi tu kadr. Na górze za bardzo obcięte, na dole za dużo (albo za mało).
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Ja od siebie polecę "fotografia cyfrowa, edycja zdjęć" Scott Kelby. Dobra obróbka b/w to połowa sukcesu jeżeli chodzi o odbiór zdjęciaOk, przesadziłem nie połowa, ale bardzo duży ma wpływ, bo zdjęcie dobre, ale mętne.
Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał
No i nie ruszyłaś ustawień w puszce, nie masz instrukcji?![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Czy ja wiem..
Może faktycznie lepiej robić dla siebie samego, do szuflady..
d80 + portretówka.
Skontaktuj się z nami