Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Formy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Jest to zdjęcie raczej z kategorii abstraktu krajobrazowego, i jeśli traktować to w tej kategorii to pierwsze jest całkiem intrygujące, a więc udane.
    Gdybyż jeszcze z tych zdjęć wynikało niezbicie, że przedstawiają one formy śnieżne, to wówczas można by się z Twoją teorią zgodzić, a tak gdyby nie wyjaśnienia Macro, do teraz zachodziłbym w głowę co tak na prawdę widnieje na tych zdjęciach.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Że śnieg, to tez sie domyśliłem, ale gdyby Macro, dał jakowyś opis, to od razu bylibyśmy mądrzejsi o tą wiedzę, a tak to tylko domysły.
    najsmaczniejsza w obcowaniu ze sztuką jest nieskrępowana interpretacja i kontemplacja
    co ja widzę nie powiem bo ... mogłoby zostać ocenzurowane

jestsięświetnie

gratuluję wyczucia i dobrego oka

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    najsmaczniejsza w obcowaniu ze sztuką jest nieskrępowana interpretacja i kontemplacja
    co ja widzę nie powiem bo ... mogłoby zostać ocenzurowane

jestsięświetnie

gratuluję wyczucia i dobrego oka
    Ogromne dzięki za te słowa! Właśnie dlatego nie dałem na początku żadnego opisu.

Dorzucę jeszcze jedno ujęcie, które skojarzyło mi się z rysunkami z Nazca

L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

"Tobie to sie kojarzy ze sniegiem mi z czyms innym a jeszcze ktos moze powie ze to wylana smietana"

Podobne "bajery" (w tym momencie nie oceniam) widuje czesto na roznej masci zwirowniach i bywa, ze mi sie podobaja. W BW wlasciwie nie do odroznienia od tych snieznych. Niestety na ogol fascynacja mi przechodzi po pozniejszym obejrzeniu tego na monitorze Mysle jednak, ze jeszcze nie trafilem na ten wlasciwy wzorek, a kiedys to sie MUSI zdarzyc...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów