Szukaj
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
hmm............
2jeczka !! bardzo fajne !!![]()
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
Czyli jednak tragicznie
Problem w tym, że nie dysponuję sabinką, więc dopalam tylko małpką. Żeby na tym odwzorowaniu krople nie wyszły poruszone to muszę obniżyć czas trwania błysku czyli zmniejszyć jego siłę. Wtedy światła jest już na tyle mało, że nie mogę sobie pozwolić na większą głębię :/ Ogólnie taka kwadratura koła :/ No chyba, ze gdzieś popełniam błąd logiczny.
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
no takie moje odczucie nie chcę udawać że ok , jak nie ok..............a to powinno być motywujące.........pokombinujesz ze złotkami z czekolady , lusterkami czy tam co sobie wymyślisz i wstawisz ponownie zobaczymy , obiekty Ci nie uciekną więc masz wiele czasu , albo olej to i idż w plener to moje zdanie ..........hehe ja nawet nie próbowałem z kropelkami![]()
Nie no - bardzo dobrzeNie oczekuje psalmów pochwalnych. Wbrew pozorom takie pierwsze próby i tak już były bardzo rozwijające. Ale do tematu chyba wrócę dopiero jak skombinuję lepsze oświetlenie - póki co większość się o to rozbija chyba.
1 brakuje troszkę ostrości, ale kolorystycznie i kompozycyjnie ciekawe (zrobiłbym jeszcze eksperyment z "panoramicznym" kadrowaniem). 2 świetne kolory, troszkę większa GO byłaby przydatna. Ogólnie nie jest źle![]()
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
Skontaktuj się z nami