Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Punk's Not Dead

Domyślnie

U nas w Angoli teraz wszystko jest emo. To dopiero masakra Warte niejednego reportażu.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Fajne foto! Kurde ale klimacior!
    Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arczibald Zobacz posta
    Nie da się ukryć

Ale tak na dobą sprawę, piętnaście lat temu też za bardzo nie miałem się przeciw czemu buntować, a jednak... buntowałem się
    Ale mogłeś "iść pod prąd" chociażby identyfikując się z jakąś subkulturą. Teraz nawet metal jest "trendy" Czasem jednak da się znaleźć jakąś niszę. W moim miasteczku mam knajpkę, gdzie przychodzą niezłe freak-i a wiek przeciętnego bywalca to przynajmniej 30lat

Zdjęcie budzi pozytywne emocje.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Zgadzam sie z fushiro zdjęcie u mnie również budzi pozytywne emocje ...
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

To nie punkowcy . Prawdziwy punk fajek nie pali, bo to przecież wytwór znienawidzonego systemu no i zatrucie środowiska jakby nie patrzeć.
    Zdjęcie pozytywne - dawne czasy mi się przypomniały
    D200+słoiki

Domyślnie

Fajne zdjęcie, cos w nim jest

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    i pewnie kasuja bilety w autobusach
    sie swego czasu z punolami nie jedno miejsce zwiedzilo

I nie jedno winko wypilo...echh kiedys to smakowalo inaczej.

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

ale to jakieś kindery są, albo emo.......parę miesięcy temu sie dowiedziałem że takie coś istnieje.
    Mam nadzieje że nie łamię zasad na forum no ale...

KINDERPUNK- http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kinderpunk

EMO- http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_boy

PS. Czasy sherry za cztery i pół godziny na orbicie już nie wrócą, teraz w sumie dzbanki i żubry, i nawet komandos się poprawił
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hcman Zobacz posta
    To nie punkowcy . Prawdziwy punk fajek nie pali, bo to przecież wytwór znienawidzonego systemu no i zatrucie środowiska jakby nie patrzeć
    ???

Myśmy jarali co popadło a środowisko to był ostatni problem, w końcu ideologia punkowska to "no future"

ptero - nieźle się ubawiłem czytając o tych kinder coś tam Buntownicy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    to juz nie te czasy (...) teraz brudasy sluchają empetrojek, jedzą snickersy i piją cole,
    I glany mogą kupić w pierwszym lepszym markecie, na jakimkolwiek ryneczku, albo na Allegro... A kiedyś ile trzeba sie było nakombinować, żeby zdobyć wymarzone "opinacze"... ech...
    ...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów