Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: msconfig

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    A może używasz SPYBOTA lub innego podobnego programu ktory tak jak u mnie nie pozwala na te zmiany w właśnie w tej zakladce ??
    Spybot używa jako monitora Rezydenta, ale on pyta jaką podjąć akcję, więc to raczej nie to.
    Zresztą Rezydenta można wyłączyć.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    A może używasz SPYBOTA lub innego podobnego programu ktory tak jak u mnie nie pozwala na te zmiany w właśnie w tej zakladce ??
    nie, to chyba nie to...obawiam się że to spadek po Nortonie który już jakiś czas odinstalowany został...
    make love, not Warcraft...
    BB and King zapraszają...
    pozdrawiam Krzysztof Król

Domyślnie

ZaaaaK, jeżeli sobie nie poradzisz z ustawianiem uprawnień, to zainstaluj program WinPatrol, on doskonale sobie radzi z wieloma ustawieniami systemu, no i jest za free.

edit: Na dobreprogramy jest do niego polska nakładka.
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    (...)
    Zobaczysz tam pod tytułem Administratorzy, jakie są uprawnienia, niemniej dodaj jeszcze użytkownika Administrator i nadaj mu wszystkie prawa.
    Dziękuję za poświęcony czas wszystkim, niestety mimo nadania uprawnień tym narzędziem nadal nie mogę zmieniać danym w msconfig, spróbuję jeszcze WinnymPatrolem...może coś poradzi wkurzające jest to że po tym Nortonie pozostawały na dysku jakieś SystemVolumeInformation, chciałbym to powywalać ale ich nie widać

Domyślnie

Sprobuj sie zalogowac jeszcze na konto Administrator. (jest takie konto tylko musisz w kontach uzytkownikow wylaczyc uzycie okna powitalnego i pozniej przy logowaniu wpisujesz Administrator), albo zalozyc sobie nowe konto z uprawnieniami adm bo moze cos sie w prawach powalilo Twojego powalilo. poza tym jesli miales nortona to faktycznie bardzo mozliwe ze to scheda po nim. no chyba ze jakies przywracanie systemu w czyms pomoze, albo mozesz sprobowac wywalic sp2 (jesli bylo doinstalowywane) i pozniej wrzucic je jeszcze raz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maly5 Zobacz posta
    Sprobuj sie zalogowac jeszcze na konto Administrator. (jest takie konto tylko musisz w kontach uzytkownikow wylaczyc uzycie okna powitalnego i pozniej przy logowaniu wpisujesz Administrator), albo zalozyc sobie nowe konto z uprawnieniami adm bo moze cos sie w prawach powalilo Twojego powalilo. poza tym jesli miales nortona to faktycznie bardzo mozliwe ze to scheda po nim. no chyba ze jakies przywracanie systemu w czyms pomoze, albo mozesz sprobowac wywalic sp2 (jesli bylo doinstalowywane) i pozniej wrzucic je jeszcze raz.
    Albo skorzystać z zakładki uruchom jako....
    NIKON

Domyślnie

david .. hmn.. gdzie taka ? (bo ja chyba wiem o czym myslisz ale moze mi sie cos pomerdalo)

Domyślnie

david .. hmn.. gdzie taka ? (bo ja chyba wiem o czym myslisz ale moze mi sie cos pomerdalo)
    Klikasz PPM na obiekcie i uruchamiasz drugą od góry pozycję "Uruchom jako ...".
    Łatwizna.

edit: Jako ciekawostkę, powiem, że usługa nazywa się Logowanie pomocnicze.
    Ostatnio edytowane przez david555 ; 11-02-2008 o 17:54
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Klikasz PPM na obiekcie i uruchamiasz drugą od góry pozycję "Uruchom jako ...".
    Łatwizna.
    david.. ale to nie Viśta ;p

Domyślnie

david.. ale to nie Viśta ;p
    cheche, to xp, muszę do pracy lecieć niestety
    WinPatrol pokazał że na dysku c mamy kilkanaście ukrytych plików, nie powiodła się próba "odkrycia" w/w programem...lecę do pracy, pomęczę się jutro jeszcze

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów