Szukaj
ZaaaaK, jeżeli sobie nie poradzisz z ustawianiem uprawnień, to zainstaluj program WinPatrol, on doskonale sobie radzi z wieloma ustawieniami systemu, no i jest za free.
edit: Na dobreprogramy jest do niego polska nakładka.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Dziękuję za poświęcony czas wszystkim, niestety mimo nadania uprawnień tym narzędziem nadal nie mogę zmieniać danym w msconfig, spróbuję jeszcze WinnymPatrolem...może coś poradziwkurzające jest to że po tym Nortonie pozostawały na dysku jakieś SystemVolumeInformation, chciałbym to powywalać ale ich nie widać
Sprobuj sie zalogowac jeszcze na konto Administrator. (jest takie konto tylko musisz w kontach uzytkownikow wylaczyc uzycie okna powitalnego i pozniej przy logowaniu wpisujesz Administrator), albo zalozyc sobie nowe konto z uprawnieniami adm bo moze cos sie w prawach powalilo Twojego powalilo. poza tym jesli miales nortona to faktycznie bardzo mozliwe ze to scheda po nim. no chyba ze jakies przywracanie systemu w czyms pomoze, albo mozesz sprobowac wywalic sp2 (jesli bylo doinstalowywane) i pozniej wrzucic je jeszcze raz.
david .. hmn.. gdzie taka ? (bo ja chyba wiem o czym myslisz ale moze mi sie cos pomerdalo)
Skontaktuj się z nami