Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Korchez Zobacz posta
    Myślałem, że kupuję Core2duo 1.5 a średnia z dwóch "core" mi wychodzi 1.95
    wolę mysleć, że to jakiś bonus... Hihi
    Jeśli to stacjonarny, to proponuję zdjąć wentyla i obejrzeć co faktycznie masz.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Niestety przenośna Toshiba.
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Mam jakieś takie dziwne przeczucie, że nie powinno się bagatelizować tego zjawiska.
    Powiedzcie, czy macie pewność, jaki faktycznie procesor tkwi w Waszych płytach głównych?
    Bardzo proszę o konkretne dane.
    Sprawdzałem trzy A200 1BJ, na każdym taka sama sytuacja. CPU-Z widzi procesor - T7300.

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Niekoniecznie, bo jeśli w komputerze jest zmodyfikowany BIOS, to i Everest nie pomoże.
    A znam przypadki takich modyfikacji przez 'sprytnych' sprzedawców.
    Sprawdzany prze ze mnie sprzęt był nowy, oryginalnie zapakowany, zaplombowany, prosto od dystrybutora. Myślę, że w takiej sytuacji nie wchodzi w grę modyfikacja BIOS. Zresztą przed chwilą na jednym z notebook'ów wykonałem update BIOS - sytuacja taka sama jak przed aktualizacją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ark Zobacz posta
    Sprawdzany prze ze mnie sprzęt był nowy, oryginalnie zapakowany, zaplombowany, prosto od dystrybutora. Myślę, że w takiej sytuacji nie wchodzi w grę modyfikacja BIOS. Zresztą przed chwilą na jednym z notebook'ów wykonałem update BIOS - sytuacja taka sama jak przed aktualizacją.
    No tak, ale przyznasz, że zjawisko jest na tyle interesujące, że warte zdjęcia wentylatora i przyjrzenia się symbolom na procesorze.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów