znam go od ponad 13 lat
Szukaj
znam go od ponad 13 lat
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
świetneszkoda tylko tego cienia od łuku brwiowego na lewym oku
kolega idealnie się nadaje na modela no chyba że już nim jest
![]()
Przyznam sie że to co najbardziej przykuwa moją uwagę na tej fotografii to dłonie, a chyba nie taki miałeś zamiar?![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
fajne foto. przystojniacha. ale oczy to za bardzo pojechane (rozjasnione zrenice) - stawiam diagnoze, chociz nie widzialem na zywo, moze sie myle![]()
pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com
oczy zdodzowane na highlights 5%, wiec prawie nic. Reszta to efekt konwertu do BW
lampą z boku doświetlałem i nie zauważyłem tego cienia, trudno. chce właśnie wysłać pare zdjec do jakiejś agencjizrobiłem nawet zdjecie z przyszłością TU
ręce to on ma dużea zamiaru takiego nie miałem
świetnena reklamenaprawde kolega ma potencjal i śmiało wysyłaj do tych agencji mysle że nie jedną sesje zrobi
życze wam powodzenia
![]()
Dla mnie OK. Fajne tło na schodach, muszę też kiedyś wypróbować![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
prawe oko, od strony wiekszego cienia jest o dziwo jasniejsze. cholernie skupia to moja uwage.
edit - musze przyznac sie do jednego. przestudiowalem zdjecie w powiekszeniu i ograniczeniu wylacznie do sytuacji slepie vs slepie.
uleglem iluzji. jest podobna jasnosc. ale efekt pozostaje![]()
puszka, krotkie zoomy, stalki, sabina, sol, tequilla, cytryna, slingshot 300
Szkoda przepału na zegarku...a tak poważnie to fajny portret. Nie ma co sie czepiać szczegółów typu lekki cień itp
Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał
Skontaktuj się z nami