Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Mateusz

Domyślnie Mateusz

znam go od ponad 13 lat
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Bonzo
    Gość

Domyślnie

świetne szkoda tylko tego cienia od łuku brwiowego na lewym oku kolega idealnie się nadaje na modela no chyba że już nim jest

Domyślnie

Przyznam sie że to co najbardziej przykuwa moją uwagę na tej fotografii to dłonie, a chyba nie taki miałeś zamiar?
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

fajne foto. przystojniacha. ale oczy to za bardzo pojechane (rozjasnione zrenice) - stawiam diagnoze, chociz nie widzialem na zywo, moze sie myle
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slavcic Zobacz posta
    fajne foto. przystojniacha. ale oczy to za bardzo pojechane (rozjasnione zrenice) - stawiam diagnoze, chociz nie widzialem na zywo, moze sie myle
    oczy zdodzowane na highlights 5%, wiec prawie nic. Reszta to efekt konwertu do BW

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    świetne szkoda tylko tego cienia od łuku brwiowego na lewym oku kolega idealnie się nadaje na modela no chyba że już nim jest
    lampą z boku doświetlałem i nie zauważyłem tego cienia, trudno. chce właśnie wysłać pare zdjec do jakiejś agencji zrobiłem nawet zdjecie z przyszłością TU

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Przyznam sie że to co najbardziej przykuwa moją uwagę na tej fotografii to dłonie, a chyba nie taki miałeś zamiar?
    ręce to on ma duże a zamiaru takiego nie miałem

Bonzo
    Gość

Domyślnie

świetnena reklame naprawde kolega ma potencjal i śmiało wysyłaj do tych agencji mysle że nie jedną sesje zrobi życze wam powodzenia

Domyślnie

Dla mnie OK. Fajne tło na schodach, muszę też kiedyś wypróbować
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

prawe oko, od strony wiekszego cienia jest o dziwo jasniejsze. cholernie skupia to moja uwage.

edit - musze przyznac sie do jednego. przestudiowalem zdjecie w powiekszeniu i ograniczeniu wylacznie do sytuacji slepie vs slepie.
    uleglem iluzji. jest podobna jasnosc. ale efekt pozostaje
    puszka, krotkie zoomy, stalki, sabina, sol, tequilla, cytryna, slingshot 300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tumiwisizm Zobacz posta
    prawe oko, od strony wiekszego cienia jest o dziwo jasniejsze. cholernie skupia to moja uwage.
    ja się przyglądam i nic, jak nei widać zadnej różnicy, to po co przepłacać?

Domyślnie

Szkoda przepału na zegarku...a tak poważnie to fajny portret. Nie ma co sie czepiać szczegółów typu lekki cień itp
    Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów