Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Prześliczne. Takie proste i bezpretensjonalne. Bardzo mi się podoba bo nie widać w nim żadnej pretensjonalnej obróbki. Bije z niego spokój i harmonia. Nawet kontrasty są łagodne.
    Cieszę się że nowy obiektyw spowodował u Ciebie taką eksplozję talentu.
    Ja też miałem ogromną ochotę na nowy dobry obiektyw z zakresu 17-50, ale jak ostatnio wyszło to nikonowskie cudo 24-70, to zdaje się że jednak poświęcę ten brakujący zakres 17-24 i to nowe cudo chyba sobie zafunduję. Może wtedy i u mnie to zaowocuje efektami jak u Ciebie...

P.S. Widzę że lubisz ten motyw ładnie zarysowanego drzewa na tle dalszego planu. Wciąż mam w wyobraźni te szwedzkie brzózki które zrobiłeś przedtem....
    dziekuję Czarku ,Nikon ostanio zrobił naprawdę wiele dla fotografii ponoć 24-70 jest też wspaniałym szkiełkiem
    a co do Twoich osiągnięć fotograficznych to myślę że nie masz powodu do narzekań na ich brak pozdrawiam

Domyślnie

Śliczna fotka , Ladne kolorki. Panowie prosze nie krygować się tak. Jest dobre szkło i chęci, są motywy ,to i fotki są.

Pozdrawiam
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

harb - Ja juz od 1985 roku fotografuje wciaz te sama sosenke, ciekawie to widac jak sie rozrasta ,ciekawie tez spojrzec na zdjecia pod wzgledem technicznym pozniej - polecam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprocket Zobacz posta
    harb - Ja juz od 1985 roku fotografuje wciaz te sama sosenke, ciekawie to widac jak sie rozrasta ,ciekawie tez spojrzec na zdjecia pod wzgledem technicznym pozniej - polecam
    niewątpliwie masz rację ,pisałem już o tym że mam już ogromny dystans do fotek sprzed kilkunastu miesięcy -a co dopiero sprzed lat

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    niewątpliwie masz rację ,pisałem już o tym że mam już ogromny dystans do fotek sprzed kilkunastu miesięcy -a co dopiero sprzed lat
    Dystans w sensie negatywnym?
    Ja ostatnio odkryłem w pudełku slajdy jakie robiłem kiedyś na bagnach pod Warszawą w wieku licealnym. Ponad 30 lat temu! Slajdy jeszcze ORWO-wskie.
    Przecudne! Dzisiaj już tak bym nie umiał!

Domyślnie

"Przecudne! Dzisiaj już tak bym nie umiał!"

Wmawiasz sobie. Inne tematy, to i zdjecia inne.
    Wtedy bys nie umial czegos ze wspolczesnych tematow,
    ale to nie dramat, bo przeciesz nie chcesz sie chyba powtarzac...?
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Thumbs up

Piekno w prostocie zawsze mnie zachwyca i prowokuje do zadumy.
    Subtelne, stonowane i nostalgiczne.
    Kolorystyka świetnie współgra z nastrojem fotki.
    Ogólnie wzbudza we mnie bardzo wiele pozytywnych emocji więc oceniam ja na bdb.
    Gratuluje!
    NIKON - system

Domyślnie

Jak dla mnie to trochę za ciasno ale i tak jest nieźle

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    O! Właśnie. Dla mnie też odrobinę. Wolałbym więcej przestrzeni dookoła tej sosny. Nie zmienia to faktu, że zdjęcie jest świetne.

Domyślnie

dzięki wszystkim za opinie

napisał swiatło
    Dystans w sensie negatywnym?
    niestety tak ,z perspektywy czasu i nabytego doświadczenia widzę jakie popełniłem błędy

Napisał jarek76
    Napisał anchel
    O! Właśnie. Dla mnie też odrobinę. Wolałbym więcej przestrzeni dookoła tej sosny. Nie zmienia to faktu, że zdjęcie jest świetne
    Jarek76,Anchel-niestety dookoła był straszny bałagan mnóstwo krzaczorów i ten minimalizm (myslę o wąskim kadrze)
    spowodowany był warunkami ,ale następnym razem może znajdę gdzieś samotną brzózkę i duży kawał plaży ze spienionym morzem

pozdrawiam wszystkich

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów