Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Samotna na wydmach

z dzisiejszego spaceru w pochmurnym dniu

1

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

bardzo fajne, lubię takie osamotnione drzewka. Pozdrawiam

Domyślnie

Ładnie kolory wyszły, no ale jakbym miał takie szkło...
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Bardzo ladne, naturalne, cieple.....

Pozdrawiam Maryla
    Canon

Domyślnie

Za poprzednikami , ładne , naturalne kolory - w pełni oddany nastrój pochmurnego dnia.
    Widzę pozytywny wpływ obiektywu na kulturę fizyczną ( wzmożone spacery itd.)
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Onsajt Zobacz posta
    Ładnie kolory wyszły, no ale jakbym miał takie szkło...
    madmips-fajnie że się podoba

Onsajt -no tak teraz już będę słuchał o szkiełku a zrobione kilometry żeby znależć motyw ? przedzieranie się przez nadmorskie chaszcze itp, itd.

a tak na poważnie -jest naprawdę dobre pozdrawiam

kulama-dzięki za opinię

Marek-frotka,zapewne są to również uroki fotografowania

Domyślnie

interesująca fotka, niebo troszkę poprawiane?? bo przypomina wrażenie z tutka o dodawaniu chmur...oczywiście dodaje to dramaturgii
    pozdrawiam

Domyślnie

niebo tylko leciutko przyciemnione Control Pointem w NX-ie ponieważ tylko w tym programie obrabiam fotki

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Prześliczne. Takie proste i bezpretensjonalne. Bardzo mi się podoba bo nie widać w nim żadnej pretensjonalnej obróbki. Bije z niego spokój i harmonia. Nawet kontrasty są łagodne.
    Cieszę się że nowy obiektyw spowodował u Ciebie taką eksplozję talentu.
    Ja też miałem ogromną ochotę na nowy dobry obiektyw z zakresu 17-50, ale jak ostatnio wyszło to nikonowskie cudo 24-70, to zdaje się że jednak poświęcę ten brakujący zakres 17-24 i to nowe cudo chyba sobie zafunduję. Może wtedy i u mnie to zaowocuje efektami jak u Ciebie...

P.S. Widzę że lubisz ten motyw ładnie zarysowanego drzewa na tle dalszego planu. Wciąż mam w wyobraźni te szwedzkie brzózki które zrobiłeś przedtem....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Prześliczne. Takie proste i bezpretensjonalne. Bardzo mi się podoba bo nie widać w nim żadnej pretensjonalnej obróbki. Bije z niego spokój i harmonia. Nawet kontrasty są łagodne.
    Cieszę się że nowy obiektyw spowodował u Ciebie taką eksplozję talentu.
    Ja też miałem ogromną ochotę na nowy dobry obiektyw z zakresu 17-50, ale jak ostatnio wyszło to nikonowskie cudo 24-70, to zdaje się że jednak poświęcę ten brakujący zakres 17-24 i to nowe cudo chyba sobie zafunduję. Może wtedy i u mnie to zaowocuje efektami jak u Ciebie...

P.S. Widzę że lubisz ten motyw ładnie zarysowanego drzewa na tle dalszego planu. Wciąż mam w wyobraźni te szwedzkie brzózki które zrobiłeś przedtem....
    dziekuję Czarku ,Nikon ostanio zrobił naprawdę wiele dla fotografii ponoć 24-70 jest też wspaniałym szkiełkiem
    a co do Twoich osiągnięć fotograficznych to myślę że nie masz powodu do narzekań na ich brak pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów